Overslaan naar content

Team Lead Master Data

  • Doetinchem
€ 3.650 - € 5.600 per maand

Smakelijke kennismaking!

Dat data cruciaal is in een dynamisch foodbedrijf zoals Intersnack hoeven wij jou niet te vertellen. Jij ziet jezelf als expert op het gebied van Master Data en hebt de ambitie om te gaan leidinggeven waarbij je zelf wel blijft meewerken, Master Data is veel te leuk! Het liefst werk je in een stabiel en ervaren team binnen een succesvolle maar ook zeer mensgerichte organisatie waar volop ruimte is voor ideeën. Okay, alleen als ze goed zijn 😉 Welkom bij Intersnack als Teamleider Master Data!


Jouw rol als Teamleider Master Data

Bij Intersnack produceren we pindakaas, chips en branden we noten. Wij produceren zowel voor onze eigen merken Chio, POM-BÄR en Tyrrels als voor de huismerken voor vrijwel alle supermarkten. Om de dagelijkse uitdagingen en toekomstige ontwikkelingen te waarborgen, coach en begeleid jij ons Master Data team. Het team bestaat uit ca. 3 FTE, verdeeld over de locaties in Hardinxveld- Giessendam en Doetinchem. Jouw standplaats is Doetinchem. De belangrijkste activiteiten van het team omvatten de setup en beheer van artikel- en klant masterdata in het ERP systeem, het onderhouden van GS1 (GTIN) en het bewaken van de algehele datakwaliteit in onze systemen. In jouw functie rapporteer jij aan de Supply Chain Manager.


Naast uitvoerende taken stel je prioriteiten, biedt je ondersteuning aan het team waar nodig en zorg je dat de gestelde doelen en tijdslijnen op een kwalitatief goede manier worden behaald. Je vertegenwoordigt Master Data niet alleen intern, maar ook bij Master Data teams van klanten. Dit alles voor betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige data in onze (ERP) systemen. Daarnaast zorg je voor optimalisatie van de processen en procedures rondom databeheer. Je initieert daarbij zelf projecten om ons databeheer nog beter te maken. Hierbij werk je veel samen met productieplanners, projectmanagement, IT en je collega’s van productontwikkeling en kwaliteit.


Jouw team

Je team is ervaren, de details kan je met een gerust hart aan ze overlaten. Doordat jij aandacht hebt voor het individu en inziet hoe jij iedereen optimaal kan laten functioneren ben jij van toegevoegde waarde in het team. Je stimuleert een werkwijze waarbij iedereen verantwoordelijkheid heeft, en neemt voor zijn of haar deel van het proces


Waarom pas jij goed bij ons?

Jij bent communicatief sterk en werkt graag samen met een team voor het beste resultaat. Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau en stevige ervaring op het gebied van master data. Het is een pre als je ervaring hebt met food en met project/verandermanagement binnen ICT. Met jouw data gedreven werkwijze heb jij oog voor detail én voor de grote lijnen. Je bent bekend met ERP-systemen en beheerst naast de Nederlandse ook de Engelse taal. Je bent voor 32 - 40 uur in de week beschikbaar.

Veel belangrijker nog is hoe je als mens bent. Je bent een teamspeler en vindt makkelijk de aansluiting met zowel je teamleden, andere collega’s, maar ook onze klanten.


We vragen veel maar bieden je nog meer!

Intersnack is een stabiel en gezond bedrijf. Bij ons krijg je alle ruimte om je ambitie waar te maken. Daarnaast word je in deze belangrijke functie beloond met een salaris in schaal 11 van onze Intersnack-regeling. Een bruto maandsalaris tussen de €3.650- €5.600. De inpassing in de schaal vindt plaats op basis van je kennis en ervaring. Daarnaast biedt Intersnack je uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan:

  •  25 verlofdagen, 3 roostervrije dagen en (vanaf 45 jaar) 1 tot 5 dagen extra;
  • voorwaardelijke winstdeling;
  • mogelijkheid tot thuiswerken;
  • een pensioenregeling met twee derde werkgeversbijdrage.


Wij vinden jouw welzijn belangrijk, zijn succesvol en hebben de ambitie om verder groeien. Groei jij met ons mee?

We maken deel uit van de internationale Intersnack Group met vestigingen in heel de wereld. We produceren, verpakken en verkopen deze producten onder merknamen als Chio, POM-BÄR en bijvoorbeeld Tyrrells maar ook onder private labels voor retailers. Groot genoeg om voorop te kunnen lopen, klein genoeg om nog steeds ondernemend, flexibel en persoonlijk te blijven. Dat is ook Intersnack. Op de drie Nederlandse locaties is de sfeer goed, iedereen kent iedereen en de lijnen zijn prettig kort. Dat maakt dat we gericht kunnen inspelen op de wensen en behoeften van klanten en consumenten maar ook die van medewerkers. Zo zijn lange dienstverbanden en interessante carrièrepaden eerder regel dan uitzondering. Onze kantoorwerkplekken zijn modern. Dat laatste geldt ook voor onze productieomgevingen waar we volop investeren in innovatie, veiligheid, efficiëntie en ergonomie. Bij Intersnack zorgen we zo voor talloze geluksmomentjes bij consumenten in heel Nederland. En dat maakt ons dan weer gelukkig!

Zien we je snel?

Wij maken graag kennis met je om samen met jou te bepalen of jij - net als heel veel van onze collega’s - gelukkig gaat worden van werken bij Intersnack. Bel of app voor meer informatie met Dustin op 06-42497257.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar