Skip to content

Supply Chain & Logistics en Operations

Doetinchem

Smakelijke kennismaking!

Jij bent iemand die het beste tot zijn recht komt in een team. Jij wil de kans krijgen om te groeien en een carrière op te bouwen in een snel ontwikkelend voedingsbedrijf met een passie voor duurzaamheid. Jij wilt ontdekken welke kant je binnen Supply Chain & Logistics en Operations op wilt gaan. Jij bent het speciale ingrediënt dat we nu nodig hebben!


Wie zijn wij

Intersnack is uitgegroeid tot een van Europa's toonaangevende producenten van hartige snacks door 'blije-snack-momenten' in het leven van mensen te creëren. Succesvol en groeiend, onze omzet in 2021 bedroeg meer dan € 3 miljard. Omdat we particulier eigendom zijn, kunnen we ons bedrijf runnen met een langetermijnvisie en ons inzetten voor een duurzamere wereld. Onze kracht ligt in het feit dat we zowel trots lokaal als echt internationaal zijn. Omdat we particulier eigendom zijn, kunnen we werken met een langetermijnvisie en ons inzetten voor een duurzamere wereld. We zijn ook een bedrijf met een buitengewone teamgeest. We dagen elkaar uit om te verbeteren en we stellen onze mensen in staat verantwoordelijkheid te nemen voor wat ze doen. Omdat we uit ervaring weten dat om een grote speler te worden, je eerst een teamspeler moet worden.


Hoe het Talentprogramma eruitziet

We zijn op zoek naar 8 uitzonderlijke talenten die zich in heel Europa bij ons willen aansluiten om deel uit te maken van ons nieuwe internationale talentenprogramma dat start in september 2023. Tijdens dit unieke programma verken je de wereld van hartige snacks. In 3 jaar tijd maak je kennis met onze Supply Chain- en Logistieke functies en met Manufacturing Operations. Je zult ervaring en vaardigheden opdoen waar we onze beroemde snacks produceren, terwijl je tijd doorbrengt in een van onze productiefabrieken. Je leert ook over de nationale en internationale dimensies van ons bedrijf. Na het programma verwachten we dat je doorgroeit naar een vaste managementfunctie; dit is afhankelijk van jouw prestaties en het potentieel dat je ons laat zien. Tijdens het programma zijn er meerdere contactmomenten met de andere internationale talenten en een toegewijde buddy. Ook heb je regelmatig contact met de Supply Chain- en Operations-directeuren om jouw voortgang te bespreken.


Voor dit unieke programma zijn we op zoek naar high potentials. In ruil daarvoor stelt onze open en ondernemende cultuur je in staat om vanaf dag één bij te dragen, individueel eigenaarschap is zowel een vereiste als een belofte bij Intersnack!


Mogelijke opdrachten kunnen zijn:

- Verantwoordelijk zijn voor de planning om onze lekkere snackproducten te produceren op een locatie of binnen een regio;

- Ons Global Supply Chain-team helpen bij het verbeteren en ontwikkelen van nieuwe strategieën en het optimaliseren van systemen en processen;

- Ondersteun een site of een regio met hun voortdurende missie om verspilling te elimineren, waarbij 100% van de mensen betrokken zijn.


Wat wij vragen

Om het talentprogramma tot een succes te brengen zijn wij op zoek naar iemand met een Bachelor of Masterdiploma, in een technisch- of bedrijfskundige richting. Bij voorkeur met een focus in Supply Chain, Management, Logistiek, productie of vergelijkbaar. Daarnaast is aantoonbare werkervaring een vereiste. We vinden het namelijk belangrijk dat jij kan laten zien dat jij een werkomgeving begrijpt, kan werken in een team en gedrag kan managen. Verder vinden wij het fijn als:

 • Je een persoonlijke drive hebt en initiatief toont;
 • Je beschikt over zeer goede communicatieve vaardigheden, in woord en geschrift; vloeiend in het Engels en Nederlands;
 • Je het vermogen hebt om snel te leren en je aan kan passen aan nieuwe omgevingen;
 • Je resultaatgericht bent;
 • Je kan werken met MS-Office standaardsoftware en bekend bent met het ERP-begrip.

Andere vereisten zijn:

 • De mogelijkheid om in het Verenigd Koninkrijk of de EU te werken;
 • De bereidheid om te reizen – de rotaties zullen op verschillende locaties zijn. Groepsrollen vereisen veel tijd in Düsseldorf (Duitsland), waar het hoofdkantoor van Intersnack Group zich bevindt;

Wat wij bieden:

Het talentprogramma is een leerzame, gevarieerde en snelle ontwikkelingservaring bij één van Europa's grootste producenten van hartige snacks. Je krijgt de kans om te groeien in een omgeving waar veel samengewerkt wordt, maar je ook als individu erkent wordt. Je standpunten en ideeën worden op prijs gesteld en je groei wordt beloond.

Daarnaast ontvang je:

 • Direct een vast contract bij Intersnack Nederland;
 • Doorgroeimogelijkheden via het programma;
 • Een marktconform salaris;
 • Evenals een goed arbeidsvoorwaardenpakket en reiskostenvergoeding;
 • Wellicht nog belangrijker, de mogelijkheid om op te vallen door jouw professionaliteit en prestaties;
 • En een plek om je carrière te ontwikkelen als onderdeel van een bedrijf dat geeft om het welzijn van al zijn medewerkers en begrijpt dat de balans tussen werk en privéleven essentieel is voor succes.

Zien we je snel?

We kijken uit naar je sollicitatie! Voor meer informatie, stuur een bericht of bel Emma op 06 - 16026746. Samen kunnen we kijken of dit een passende kans is voor jou en Intersnack.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar