Skip to content

Storingsmonteur Vast

Doetinchem

Smakelijke kennismaking!

Zoek jij een sociale en kerngezonde werkgever waar je direct in vaste dienst gaat en kunt werken aan een modern machinepark?
Dan ben jij de Storingsmonteur die wij zoeken! Op onze Intersnack- vestiging in Doetinchem produceren we pindakaas, zoutjes en allerlei soorten (borrel)noten. Vrijwel zeker heb je onze producten ook in huis! Ons fijne en zeer stabiele team heeft ruimte voor een toffe collega, dat zou jij kunnen zijn ;-) Ons productieproces gaat 24 uur per dag door en om dit zo goed mogelijk te laten verlopen, heb jij als Storingsmonteur een cruciale rol. Dankzij jou blijven de lijnen draaien en leveren we onze producten op tijd. Jij: een geweldige, afwisselende baan met ruimte en vrijheid. Wij: een positieve, slimme en zelfstandige collega waar we af en toe ook veel lol mee hebben.


De vacature van Storingsmonteur

Kern van je werk is het oplossen van storingen. Elke dag is anders en daar hou jij van. Je collega’s die als operator aan de lijn werken, bellen jou als de lijn niet goed draait en bij afwijkingen in het proces. Met jouw technische kennis ben je in staat om met weinig informatie de oorzaak van de storing op te zoeken, te analyseren en te verhelpen. Voor jou is het een sport om de lijn snel weer draaiend te krijgen, maar je hebt tegelijk oog voor de langere termijn: hoe zorg ik dat dit niet opnieuw gebeurt? Je blijft eigenlijk altijd rustig, die werkwijze past bij jou en zo lukt het jou om alle storingen op een plezierige manier weg te werken en als het even kan ook nog tijd over te houden voor een praatje.


Dit bieden we jou als Storingsmonteur
Allereerst willen we graag dat jij voor vast bij ons komt werken. Je krijgt de kans om te werken aan jouw eigen ontwikkeling. We bieden je de ruimte en begeleiding om – als jij dat wil – door te groeien. Wat dat inhoudt? De storingsmonteur van vandaag is de Hoofd Technische Dienst van morgen. Naast een waardevolle stap in je loopbaan bieden we jou:

 • tot wel 4100 euro bruto per maand, inclusief 19,5% ploegentoeslag;
 • consignatietoeslag (1% per etmaal + 1% extra per oproep en 2+2% op feestdagen)
 • een mobiele telefoon;
 • opleidingsmogelijkheid (bijvoorbeeld Simatic);
 • werken in een gezellig team waarin we voor elkaar klaarstaan;
 • 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen per jaar;
 • 8% vakantietoeslag;
 • lekkere bonenkoffie;
 • niet 1 maar 4 keer per jaar een ‘kerstpakket’ met gratis producten;
 • een personeelswinkel waar jij producten met korting scoort;
 • reiskostenvergoeding van deur-tot-deur;
 • je neemt deel aan onze pensioenregeling en heb recht op collectiviteitskorting op verzekeringen.


Wij vragen van onze collega Storingsmonteur

Heb (of doe!) je minimaal MBO mechatronica niveau 3 dan gaat het passen. Ook met een andere achtergrond ben je welkom, kennis op elektrotechnisch, besturingstechnisch en werktuigbouwkundig gebied is vereist. Ben je handig en leergierig maar op technisch gebied nog niet helemaal allround? Ook dan nodigen we je van harte uit om te reageren.

Als Storingsmonteur bij Intersnack werk je in een 3-ploegendienst, de werktijden zijn:


Ochtenddienst: maandag – vrijdag 06:00 – 14:00 uur

Middagdienst: maandag – vrijdag 14.00 – 22:00 uur

Nachtdienst: zondag – donderdag 22.00 – 06.00 uur


Je hebt 6 collega- Storingsmonteurs en één keer per 7 weken heb je consignatiedienst. Gemiddeld ben je dan zo’n 1-2 uur per weekend bezig met een storing, in de meeste gevallen overdag.


Wij vinden jouw welzijn belangrijk, zijn succesvol en hebben de ambitie om verder groeien. Groei jij met ons mee?
Groot genoeg om voorop te kunnen lopen, klein genoeg om nog steeds ondernemend, flexibel en persoonlijk te blijven. Dat is ook Intersnack, dat voel je. Op de drie Nederlandse locaties is de sfeer goed, iedereen kent iedereen en de lijnen zijn prettig kort Dat maakt dat we gericht kunnen inspelen op de wensen en behoeften van klanten en consumenten maar ook die van medewerkers. Zo zijn lange dienstverbanden en interessante carrièrepaden eerder regel dan uitzondering. Onze kantoorwerkplekken zijn modern. Dat laatste geldt ook voor onze productieomgevingen waar we volop investeren in innovatie, veiligheid, efficiëntie en ergonomie.

Zien we je snel?

Wil je reageren of alleen meer weten?
Bel met Emma, haar nummer is 06-16026746, zij kan je alles vertellen over Intersnack, de baan en hoe het is om hier te werken. Wel het echte verhaal natuurlijk, zodat we samen met jou een goede inschatting kunnen maken of Intersnack en de baan van Storingsmonteur dé kans voor jou is.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar