Skip to content

Storingsmonteur 3 ploegen

Lelystad

Smakelijke kennismaking!

Ben jij handig, zelfstandig en niet zo snel gek te maken?

Dan ben jij de Storingsmonteur die wij zoeken! Op onze Intersnack- vestiging in Lelystad produceren we zoutjes, chips, kroepoek en popcorn. Vrijwel zeker heb je onze producten ook in huis! Ons productieproces gaat 24 uur per dag door en om dit zo goed mogelijk te laten verlopen, heb jij als Storingsmonteur een cruciale rol. Dankzij jou blijven de lijnen draaien en leveren we onze producten op tijd. Jij: een geweldige, afwisselende baan met ruimte en vrijheid. Wij: een positieve, slimme en zelfstandige collega waar we af en toe ook veel lol mee hebben.


Deze heldendaad ga jij leveren

Kern van je werk is het oplossen van storingen. Elke dag is anders en daar hou jij van. Je collegas die als operator aan de lijn werken, bellen jou als de lijn niet goed draait en bij afwijkingen in het proces. Met jouw technische kennis ben je in staat om met weinig informatie de oorzaak van de storing op te zoeken, te analyseren en te verhelpen. Voor jou is het een sport om de lijn snel weer draaiend te krijgen, maar je hebt tegelijk oog voor de langere termijn: hoe zorg ik dat dit niet opnieuw gebeurt? Je blijft eigenlijk altijd rustig, die werkwijze past bij jou en zo lukt het jou om alle storingen op een plezierige manier weg te werken en als het even kan ook nog tijd over te houden voor een praatje.


Zo belonen wij onze helden

Je krijgt de kans om te werken aan jouw eigen ontwikkeling. We bieden je de ruimte en begeleiding om als jij dat wil door te groeien. Naast een waardevolle stap in je loopbaan en een passend salaris bieden we jou:

  • 19,5% ploegentoeslag;
  • werken in een gezellig team waarin we voor elkaar klaarstaan;
  • 25 vakantiedagen;
  • 8% vakantietoeslag;
  • niet 1 maar 4 keer per jaar een kerstpakket met gratis producten;
  • iedere vrijdag krijg jij 3 zakken met chips of ander lekkers mee, zodat je het weekend goed kunt beginnen;
  • reiskostenvergoeding van deur-tot-deur;
  • je neemt deel aan onze pensioenregelingen heb recht op collectiviteitskorting op verzekeringen.


Het profiel van onze held(-in)

Heb (of doe!) je minimaal MBO mechatronica niveau 3 dan gaat het passen. Ook met een andere achtergrond ben je welkom, kennis op elektrotechnisch, besturingstechnisch en werktuigbouwkundig gebied is vereist. Ben je handig en leergierig maar op technisch gebied nog niet helemaal allround? Ook dan nodigen we je van harte uit om te reageren.

Zien we je snel?

Als Storingsmonteur bij Intersnack werk je in een 3-ploegendienst, de werktijden zijn:

Ochtenddienst: maandag vrijdag 06:00 14:00 uur

Middagdienst: maandag vrijdag 14.00 22:00 uur

Nachtdienst: zondag donderdag 22.00 06.00 uur

of

Apply with Indeed onbeschikbaar