Skip to content

Stage Process Engineer

Hardinxveld-Giessendam

Smakelijke kennismaking!

Ben jij bevlogen van procesverbetering en kan je data omzetten naar inzichten? Dan zijn wij op zoek naar jou!
In Hardinxveld-Giessendam verpakken we noten en notenmixen in verschillende huisstijljasjes. Producten die jij in de supermarkt vast weleens tegen bent gekomen. Juist daar zijn onze mensen trots op, bijna iedereen heeft weleens iets van ons gegeten.


De Stage

Tijdens de stage ben je onderdeel van het Line team. Je wordt begeleid door een ervaren Process Engineer en werk je aan:

  • Theory of Constrains toepassen in de productieomgeving (verpakkingslijnen),
  • Portfolio analyse van alle producten op basis van de verkoopmarge, productiesnelheden en verbeter mogelijkheden of
  • Opdracht met eigen voorkeur (toepasbaar op een productie omgeving).


Wie ben jij?

Je doet een HBO studie en zit in het 3e of 4e jaar (Levensmiddelentechnologie, Has, Technische bedrijfskunde). Je staat de gehele stageperiode ingeschreven bij een HBO/WO instelling. Je bent technisch onderlegd. Je hebt affiniteit met data-analyse en werken in Excel.


We bieden jou:

  • Voltijd stage (in overleg is studietijd mogelijk).
  • Stageduur 5-6 maanden
  • De kans om ervaring op te doen bij een internationale speler in de noten markt.
  • Standplaats Hardinxveld-Giessendam
  • Stagevergoeding van € 275,- / € 300,- bruto per maand.
  • Als je geen OV-studentenproduct hebt, worden jouw kosten voor woon-werkverkeer vergoed (tot max 50km per dag).


Wie zijn wij?
Wij zijn Intersnack Nederland, een internationale speler met sterke merken. Wij zijn onderdeel van de Intersnack Group, een aanbieder van zoute snacks, chips, noten en aanverwante producten zoals pindakaas.

In Nederland zijn we te vinden in de hoofdvestiging in Doetinchem en daarnaast in Lelystad en Hardinxveld-Giessendam. Innovatie, flexibiliteit, duurzaamheid en klantgerichtheid zijn onze sterke punten. Je hebt vast weleens iets van ons gegeten, we produceren van hartige snacks en knapperige popcorn tot voedzame noten en smeuïge pindakaas. We produceren, verpakken en verkopen deze producten onder merknamen als Chio, POM-BÄR en bijvoorbeeld Tyrrells, maar ook onder private labels voor retailers.


We zijn groot genoeg om voorop te kunnen lopen, klein genoeg om nog steeds ondernemend, flexibel en persoonlijk te blijven. Ook dat is Intersnack, dat voel je. De sfeer is goed, iedereen kent elkaar en de lijnen zijn prettig kort. Dat maakt dat we gericht kunnen blijven inspelen op de wensen en behoeften van klanten en consumenten maar ook van medewerkers. Zo zijn lange dienstverbanden en interessante carrièrepaden eerder regel dan uitzondering. Onze kantoor werkplekken zijn modern en prettig. Dat laatste geldt ook voor onze productieomgevingen waar we volop investeren in innovatie, veiligheid, efficiëntie en ergonomie. Bij Intersnack zorgen we zo voor talloze geluks- of gezondheidsmomentjes bij consumenten in heel Nederland en België.

En dat, dat maakt ons dan weer gelukkig!

Zien we je snel?

Ben je enthousiast?

Wat leuk! Voor meer informatie, kun je contact opnemen met Ernst van der Wiel (Line Lead) op +31 (0)630 120 964 of via e.van.der.wiel@intersnack.nl.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar