Overslaan naar content

QHSE Manager

  • Doetinchem

Smakelijke kennismaking!

Als Site QHSE manager speel je een cruciale rol binnen Intersnack Nederland. Je leidt het Quality & Safety- team en zorgt ervoor dat de productieteams de kwaliteit van de product waarborgen en dat de veiligheid van je collega’s voorop staat. In deze positie hou jij het overzicht over de openstaande kwaliteit verbeterpunten en het begeleiden bij audits.


Je haalt je energie uit het verbeteren van kwaliteit, voedselveiligheid, medewerkersveiligheid en bewustzijn. Met vertrouwen beheer jij continu verbeterprojecten en procedures. Je streeft naar de hoogste kwaliteit en weet anderen op een overtuigende manier hierin mee te nemen. Gelukkig voel jij je thuis in een productieomgeving en schakel je gemakkelijk tussen de verschillende afdelingen en collega’s.


Waar ben je dagelijks mee bezig als Site QHSE manager?

  • Het bewaken en het verbeteren van kwaliteitsaspecten van onze processen en producten.
  • Je geeft leiding aan een team van 6 collega’s, hen coachen en prioriteiten stellen voor de afdeling.
  • Het organiseren en geven van trainingen op het gebied van kwaliteits- en hygienebewust zijn om alle medewerkers scherp te houden.
  • Het beheren en het actueel houden van kwaliteitsdocumenten zoals kwaliteitshandboek, procedures en instructies in onze geautomatiseerde systemen.
  • Het begeleiden en het opvolgen van audits.


Zie jij jezelf al als Site QHSE Manager bij Intersnack? 

Je overtuigt niet alleen je collega’s van een juiste aanpak, maar ook ons met jouw communicatievaardigheden, daadkracht en besluitvaardigheid. Je bent voor 40 uur in de week beschikbaar. Verder beschik je over:

  • Een afgeronde hbo-opleiding in Levensmiddelentechnologie, Food and Business of vergelijkbaar;
  • Ervaring met kwaliteitsmanagement in de foodsector;
  • Kennis van kwaliteits- en voedselveiligheidsstandaarden, zoals bijvoorbeeld: BRC, IFS, GMP+, SKAL en RFA.
  • Krijgt er energie van om een team te coachen en aan te sturen.


We vragen veel maar bieden je nog meer!

Je komt terecht in een solide organisatie met een sterke basis en een inspirerende werkomgeving. Samen met gedreven collega’s kun jij écht het verschil maken in de snackindustrie. Je kunt rekenen op een uitstekend salaris en bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden. En als je ambitie hebt, zijn er reële doorgroeimogelijkheden waar we graag met jou over in gesprek gaan.

Bij ons staat ondernemend handelen centraal, waarbij er volop ruimte is voor jouw initiatief en creativiteit. Samen groeien kenmerkt onze bedrijfscultuur. Bij Intersnack heerst een nuchtere werksfeer waarin het werktempo hoog ligt, maar waarin we elkaar altijd ondersteunen en waar plezier het verschil maakt. Verantwoord denken: we kijken op een eigentijdse manier naar verantwoordelijkheid. Bij Intersnack combineren we de collectieve wijsheid van het team met individueel eigenaarschap. Bij alles wat we doen hebben we oog voor het milieu en duurzaamheid. Samen zetten we ons in voor een betere wereld. We streven ernaar om onze producten op zoveel mogelijk verkooppunten beschikbaar te maken. Als onderdeel van ons team draag je bij aan het vergroten van de toegankelijkheid van onze heerlijke producten, zodat nog meer mensen ervan kunnen genieten.

Zien we je snel?

Wij nodigen je graag uit om te solliciteren voor de rol van Site QHSE Manager bij Intersnack.

Indien je vragen hebt over deze functie, bel of WhatsApp dan met Nena op 06-30985970. We kijken ernaar uit om jou als nieuwe collega te verwelkomen en samen te werken aan het succes van Intersnack.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar