Skip to content

Senior Project Engineer Mechanical

Gelderland, Doetinchem

Smakelijke kennismaking!

Zoek jij interessante projecten, leuke collega’s maar óók technische uitdaging?
Dan ben jij de Senior Project Engineer die wij zoeken! Met Intersnack ga je een langetermijnrelatie aan. Of je nu klant, consument of collega bent: wij geloven in de lange termijn. En dat is precies jouw uitdaging: het duurzaam blijven verbeteren van onze werktuigbouwkundige productiefaciliteiten zodat we steeds efficiënter, gezonder, duurzamer én/of lekkerder kunnen produceren. Of het nu gaat om het realiseren van een volledig nieuwe productielijn, kleine modificaties of het meedenken met onze operators om hun werk veiliger en/of fijner te maken; jij draait er je hand niet voor om. Jij: een geweldige baan met ruimte en vrijheid. Wij: een fijne, slimme en leergierige en collegiale collega waar we af en toe ook hard om of mee kunnen lachen.

Jouw uitdaging als Senior Project Engineer
Jij gaat de technische vertaalslag van creatieve R&D innovaties naar mechanische toepassingen maken voor verpakkingslijnen en proces technische installaties. Dat doe je voor onze vestigingen in Doetinchem (standplaats), Hardinxveld Giessendam en Lelystad, afwisseling is dus gegarandeerd. Je wordt, en nog veel belangrijker, voelt je volledig verantwoordelijk voor jouw projecten: vanaf voorstudie tot ingebruikname en overdracht naar de operatie. Kortom, een ideale baan voor een techneut met project- en peoplemanagement skills die techniek zeker niet wil loslaten. Tot je taken en aandachtsgebieden behoren onder andere:

 • voorbereiden en managen van (deel) projecten, van uitwerken van een projectopzet, vastlegging van de projectscope tot de implementatie en evaluatie.;
 • aanvragen, bespreken, beoordelen van offertes van leveranciers;
 • onderzoeken van mogelijkheden tot modificatie van installaties en uitwerken van de opties voorzien van calculaties, prijzen, planning, werkomschrijvingen en budget.
 • vaststellen eisen en voorwaarden waaraan het ontwerp moet voldoen;
 • samenstellen en aansturen van multidisciplinaire projectteams (zowel in- als extern);
 • ondersteunen van de CSU (commissioning/start-up), begeleiden van testen en beoordelen/toetsen van de resultaten;
 • opstellen en toelichten van bedieningsprocedures/instructies en onderhoudsinstructies en geeft instructies/trainingen;
 • doen van technische verbetervoorstellen/modificaties die tot doel hebben verliezen te beperken.

Wij zijn ondernemend en ambitieus, hoe vul jij ons aan?
Je bent een liefhebber van techniek én van mensen. Samenwerken zit in jouw bloed, jij begrijpt als geen ander dat een nieuwe installatie of een aanpassing slechts een deel van stap vooruit is. Je voelt van nature goed aan waar kansen en risico’s liggen en weet anderen op een overtuigende en prettige manier hierin mee te nemen. Je hebt ruime ervaring met engineering en projectmanagement binnen de (voedingsmiddelen)industrie. Je schakelt makkelijk tussen de verschillende niveaus van productie tot aan management/directie. Ook ben je resultaatgericht, coöperatief, werk je gemakkelijk samen en houd je er een gezonde manier van humor op na. Dat laatste vinden we erg belangrijk, de afdeling engineering is een team waar we veel willen blijven lachen. Verder vragen we voor de vacature van jou als Senior Project Engineer:

 • afgeronde opleiding op minimaal bachelor/master niveau in werktuigbouwkunde of procestechniek/chemische technologie;
 • ervaring met projectmanagement methodieken (bijv. IPMA, Prince2);
 • tekeningen kunnen lezen en verwerken in bijvoorbeeld AutoCAD;
 • kennis van en ervaring met continuous improvement methodieken;
 • goede beheersing van Nederlands en Engels, Duits is een pré;
 • kennis van het Softwarepakket Ultimo is een pré.

We vragen veel maar bieden je nog meer!
Allereerst een fijne werkomgeving met veel gedreven en collegiale collega’s die er samen met jou écht wat van willen maken. Collega engineers typeren de afdeling als gezellig met een fijne manager die je ruimte en verantwoordelijkheid geeft. We zijn kerngezond en dat betekend dat er voor ideeën, okay alleen als ze goed zijn, altijd budget is. Onze werkplekken, zowel voor productie en kantoor, zijn zeer modern en faciliteren prettig werken maximaal. De salarisschaal voor deze functie loopt van  € 4600,- tot € 6900,- bruto per maand, afhankelijk van je kennis en ervaring. We bieden je direct een vaste aanstelling bij indiensttreding. Daarnaast biedt Intersnack je uitstekende arbeidsvoorwaarden:

 • goede studiefaciliteiten;
 • 4 keer per jaar een personeelspakket met onze nieuwste producten;
 • thuiswerkregeling;
 • 8% vakantiegeld;
 • 25 verlofdagen, 3 roostervrije dagen en (vanaf 45 jaar) 1 tot 5 dagen extra;
 • voorwaardelijke winstdeling;
 • PGB pensioenregeling.

Wij zijn een internationale speler met sterke merken. We maken deel uit van de internationale Intersnack Group met vestigingen in heel Europa. In Nederland zijn we te vinden in hoofdvestiging Doetinchem, Lelystad en Hardinxveld-Giessendam. Innovatie, flexibiliteit, duurzaamheid en klantgerichtheid zijn onze sterke punten. Je hebt vast wel eens iets van ons gegeten, we produceren van hartige snacks en knapperige popcorn tot voedzame noten en smeuïge pindakaas. We produceren, verpakken en verkopen deze producten onder merknamen als Chio, POM-BÄR en bijvoorbeeld Tyrrells maar ook onder private labels voor retailers. Daarnaast leveren wij halffabricaten aan de voedingsmiddelenindustrie. 

We zijn groot genoeg om voorop te kunnen lopen, klein genoeg om nog steeds ondernemend, flexibel en persoonlijk te blijven.  Ook dat is Intersnack, dat voel je. De sfeer is goed, iedereen kent elkaar en de lijnen zijn prettig kort. Dat maakt dat we gericht kunnen blijven inspelen op de wensen en behoeften van klanten en consumenten maar ook van medewerkers. Zo zijn lange dienstverbanden en interessante carrièrepaden eerder regel dan uitzondering. Onze kantoor werkplekken zijn modern en prettig. Dat laatste geldt ook voor onze productieomgevingen waar we volop investeren in innovatie, veiligheid, efficiëntie en ergonomie. Bij Intersnack zorgen we zo voor talloze geluks- of gezondheidsmomentjes bij consumenten in heel Nederland. En dat, dat maakt ons dan weer gelukkig!

Zien we je snel?

Bel met Dustin, zijn nummer is 0642497257. hij kan je alles vertellen over Intersnack, de baan en hoe het is om hier te werken. Wel het echte verhaal natuurlijk, zodat we samen met jou een goede inschatting kunnen maken of Intersnack en de baan van Junior Project Engineer dé kans voor jou is.

Acquisitie naar aanleiding van deze functie is niet nodig, wij komen graag direct in contact met geïnteresseerden.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar