Skip to content

Senior Onderhoudsmonteur Dagdienst Vast Fulltime of Parttime

Gelderland, Doetinchem

Smakelijke kennismaking!

Zoek jij een sociale en kerngezonde werkgever waar je direct in vaste dienst gaat en kunt werken aan een modern machinepark in dagdienst?

Dan ben jij de Senior Onderhoudsmonteur die wij zoeken! Op onze Intersnack- vestiging in Doetinchem produceren we pindakaas, zoutjes en allerlei soorten (borrel)noten. Vrijwel zeker heb je onze producten ook in jouw huis! Natuurlijk wil jij als ervaren en gemotiveerde ervaren onderhoudsmonteur graag direct in vaste dienst en dat kan bij Intersnack. Ons fijne maar ook stabiele onderhoudsteam is nu vier man sterk en we zijn op zoek naar een ervaren collega om het team compleet te maken. Jij: een uitdagende technische baan in dagdienst met ruimte, vrijheid bij eens zeer succesvolle werkgever. Wij: een positieve, slimme en zelfstandige collega waar we af en toe ook veel lol mee hebben.


De vacature van Senior Onderhoudsmonteur in dagdienst

Als Onderhoudsmonteur bij Intersnack krijg jij je eigen productielijnen om je in te specialiseren. In dit geval zoeken we versterking op de afdeling pindakaas- processing. Hier verwerken we de pinda's tot diverse soorten pindakaas, vanuit bigbags tot het in de pot zit, met de deksel erop geschroefd. Je collega-operators bedienen de machines, jij komt in beeld voor onderhoud. Dit gebeurt op vaste, geplande momenten. Naast het onderhouden van de machines heb je ook oog voor mogelijke verbeteringen en in overleg met de Maintenance Lead maak je hier een planning voor. Met behulp van de heldere beschrijvingen die jij maakt voor de verschillende onderhoudswerkzaamheden, zorg je ervoor dat de operators op jouw lijnen een aantal routine-werkzaamheden in de toekomst ook zelf uit kunnen voeren. Dat laatste maakt jou echt dé senior die we zoeken. Het technisch interessante werk voor jou doe jij zelf, het technisch interessante werk voor onze operators draag jij over en borg jij ook. Dit is onderdeel van het Integrated Work System- programma (IWS) waar Intersnack mee werkt. Door het vastleggen van standaarden lever jij een belangrijke bijdrage aan de wens van Intersnack voor de toekomst.


We vragen van jou als Senior Onderhoudsmonteur veel maar bieden je nog meer!
Allereerst willen we graag dat jij voor vast bij ons komt werken, dat kan zowel fulltime als parttime zijn! Je krijgt de kans om te werken aan jouw eigen ontwikkeling. We bieden je de ruimte en begeleiding om – als jij dat wil – door te groeien. Wat dat inhoudt? De Senior Onderhoudsmonteur van vandaag is de werkvoorbereider van morgen. Naast het werken in een fijn team en een waardevolle stap in je loopbaan bieden we jou:

  • tot wel 3500 euro bruto per maand;
  • opleidingsmogelijkheid;
  • werken in een gezellig team waarin we voor elkaar klaarstaan;
  • 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen per jaar;
  • 8% vakantietoeslag;
  • lekkere bonenkoffie;
  • niet 1 maar 4 keer per jaar een ‘kerstpakket’ met gratis producten;
  • een personeelswinkel waar jij producten met korting scoort;
  • reiskostenvergoeding van deur-tot-deur;
  • deelname aan onze pensioenregeling en recht op collectiviteitskorting op verzekeringen.


Jouw profiel als Senior Onderhoudsmonteur in dagdienst

Heb (of doe!) je minimaal MBO Mechatronica, Werktuigbouwkunde (WTB), eerste monteur industrieel onderhoud of Elektro niveau 3 dan gaat het passen. Je kunt goed omgaan met met mensen en vindt het leuk om jouw kennis en ervaring over te brengen op collega operators. Of je nu bulkt van de ervaring of wellicht jezelf wil ontwikkelen tot Senior Onderhoudsmonteur, bij ons ben je welkom. Als je dan ook nog eens kleppen kan vervangen, een stukje elektronica-kennis hebt (voor ons bigbag-hangsysteem), besturingen met sensoren kan onderhouden en gevoel hebt bij voedselveiligheid dan ga jij het bij ons helemaal maken! 


Wij vinden jouw welzijn echt belangrijk, zijn succesvol en hebben de ambitie om verder groeien. Groei jij met ons mee?

Groot genoeg om voorop te kunnen lopen, klein genoeg om nog steeds ondernemend, flexibel en persoonlijk te blijven. Dat is ook Intersnack, dat voel je. Op de drie Nederlandse locaties is de sfeer goed, iedereen kent iedereen en de lijnen zijn prettig kort. Dat maakt dat we gericht kunnen inspelen op de wensen en behoeften van klanten en consumenten maar ook die van medewerkers. Zo zijn lange dienstverbanden en interessante carrièrepaden eerder regel dan uitzondering. Onze kantoorwerkplekken zijn modern. Dat laatste geldt ook voor onze productieomgevingen waar we volop investeren in innovatie, veiligheid, efficiëntie en ergonomie. Bij Intersnack zorgen we zo voor talloze geluks- of gezondheidsmomentjes bij consumenten in heel Nederland. En dat maakt ons dan weer gelukkig!

Zien we je snel?

Wil je reageren of alleen meer weten?
Bel met Iris, haar nummer is 06-10114611, zij kan je alles vertellen over Intersnack, de baan en hoe het is om hier te werken. Wel het echte verhaal natuurlijk, zodat we samen met jou een goede inschatting kunnen maken of Intersnack en de baan van Onderhoudsmonteur dé kans voor jou is.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar