Skip to content

Receptionist

Doetinchem

Smakelijke kennismaking!

Wil jij graag een paar uurtjes per week werken en sta je graag in contact met mensen? Dan is de rol van Receptionist bij de lekkerste werkgever van Nederland echt iets voor jou! Als receptioniste bij Intersnack in Doetinchem ben je de vaste back up voor de twee huidige receptionistes. Jij vervangt deze collega’s in geval van ziekte, verlof en calamiteit.

In deze functie ben jij het visitekaartje van de organisatie. Je ontvangt onze bezoekers, begeleidt ze bij de bezoekersregistratie en zorgt dat ze tijdig worden opgehaald door onze medewerker waarmee een afspraak is gepland.
Daarnaast beheer je de telefooncentrale en sta je elke beller netjes te woord. Je verbindt door, geeft informatie of neemt een boodschap aan. Dit alles doe je op een hartelijke en klantgerichte wijze, waardoor elke bezoeker of beller zich prettig geholpen voelt.

Als receptioniste ben je daarnaast verantwoordelijk voor de mail-, post- en pakketverwerking en het beheer van diverse kantoorartikelen. In deze functie rapporteer je aan de Management Assistant.

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

 • Zorgdragen voor een continue bereikbaarheid en klantvriendelijke behandeling van in- en uitgaande telefoongesprekken.
 • Het op een vriendelijke en servicegerichte wijze ontvangen van bezoek.
 • Het beheren van de infomail en het afhandelen van de inkomende en uitgaande post waaronder ook pakketten.
 • Beheer en bestellen van kantoorartikelen.

Belangrijkste functie-eisen:

 • Je hebt ruime ervaring in een representatieve en/of administratieve functie.
 • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en bent bewust op zoek naar een flexibele baan voor een paar uurtjes per week..
 • Naast uitstekende communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlands taal in woord en geschrift weet je je ook prima te redden in het Engels.
 • Goede beheersing van het Microsoft Office Pakket.
 • Zelfstandige en servicegerichte instelling.
 • Je hebt een representatieve uitstraling, als visitekaartje van Intersnack is het belangrijk dat je vriendelijk en correct bent en er netjes en verzorgd uitziet.
 • Je bent flexibel qua inzet van uren. Vervanging bij ziekte, verlof en/of calamiteiten betekent dat je uren en dagen per week kunnen verschillen.

Wie zijn wij?

Wij zijn Intersnack Nederland, een internationale speler met sterke merken. Wij zijn onderdeel van de Intersnack Group, een aanbieder van zoute snacks, chips, noten en aanverwante producten zoals pindakaas.

In Nederland zijn we te vinden in onze hoofdvestiging in Doetinchem en daarnaast in Lelystad en Hardinxveld-Giessendam. Innovatie, flexibiliteit, duurzaamheid en klantgerichtheid zijn onze sterke punten. Je hebt vast wel eens iets van ons gegeten, we produceren van hartige snacks en knapperige popcorn tot voedzame noten en smeuïge pindakaas. We produceren, verpakken en verkopen deze producten onder merknamen als Chio, POM-BÄR en bijvoorbeeld Tyrrells, maar ook onder private labels voor retailers.

We zijn groot genoeg om voorop te kunnen lopen, klein genoeg om nog steeds ondernemend, flexibel en persoonlijk te blijven. Ook dat is Intersnack, dat voel je. De sfeer is goed, iedereen kent elkaar en de lijnen zijn prettig kort. Dat maakt dat we gericht kunnen blijven inspelen op de wensen en behoeften van klanten en consumenten maar ook van medewerkers. Zo zijn lange dienstverbanden en interessante carrièrepaden eerder regel dan uitzondering. Onze kantoor werkplekken zijn modern en prettig. Dat laatste geldt ook voor onze productieomgevingen waar we volop investeren in innovatie, veiligheid, efficiëntie en ergonomie. Bij Intersnack zorgen we zo voor talloze geluks- of gezondheidsmomentjes bij consumenten in heel Nederland.

En dat, dat maakt ons dan weer gelukkig!

Wat we bieden:

Een leuke, afwisselende en uitdagende functie bij een van Europa's grootste producenten van hartige snacks. De kans om te groeien in een omgeving die teamwork en samenwerking hoog in het vaandel heeft staan. Natuurlijk bieden we een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, maar ook de kans om je te onderscheiden door je professionaliteit en prestaties, en vooruitgang te boeken in een uitdagende omgeving die elke medewerker ondersteunt om het beste uit zichzelf te halen.

Zien we je snel?

Kom bij Intersnack, waar samenwerking en

ondernemerschap duurzaam succes creëren

of

Apply with Indeed onbeschikbaar