Skip to content

Project Engineer Gebouwen / Gebouw gebonden installaties / Terreinen

Doetinchem

Smakelijke kennismaking!

Lijkt het jou wel heel erg gaaf om lange termijn verantwoordelijk te zijn voor onze drie productielocaties voor food met bijhorende kantoren in Nederland? En dan hebben we het over gebouwen, gebouw gebonden installaties en onze terreinen met alles wat daarbij komt kijken, afwisseling gegarandeerd! Intersnack is kerngezond en dat maakt dat we doorlopend investeren in een goede of nog betere toekomst, wel zo prettig om te weten voordat je begint. Je maakt onderdeel uit van het Intersnack Engineering team, een team zoals ze zelf zeggen erg collegiaal en gezellig is. Durf jij de verantwoordelijkheid te pakken? Durven wij jou direct een vast dienstverband aan te bieden!

Jouw uitdaging als Project Engineer 
Allereerst het up to date houden van onze gebouwen, terreinen, en gebouw-gebonden installaties voor onze drie locaties in Nederland: Doetinchem, (standplaats), Lelystad en Hardinxveld-Giessendam. Ook voor nieuw- en verbouw-projecten ben jij de aangewezen persoon, in die gevallen zijn de verschillende teams of locaties jouw opdrachtgever en pak jij een project van aanvraag tot oplevering en overdracht op. Hierbij schakel je met bestaande leveranciers en partners maar ga je zelf ook op zoek naar partijen afhankelijk van jouw inschatting. Je zult in diverse projecten te maken krijgen met collega engineers omdat aanpassingen aan machines of installaties kunnen uitmonden in aanpassingen aan zaken die onder jouw verantwoordelijkheid vallen. Je standplaats is Doetinchem, maar flexibiliteit wordt verwacht om werkzaamheden voor of op de locaties in Lelystad en Hardinxveld-Giessendam te verrichten. Vanuit Doetinchem coördineer je alle bouwkundige/civiele werkzaamheden voor de 3 locaties.

Kortom een afwisselende en diverse baan waarvan we hieronder een heldere opsomming van taken en verantwoordelijkheden hebben gemaakt:

 • opstellen van onderhoudsplannen van gebouwen, terreinen en gebouw gebonden installaties en het laten uitvoeren van preventief en correctief onderhoud;
 • maken van een (middel)lange termijn onderhoudsplanning voor de gebouwen, terreinen en gebouw-gebonden installaties zodat deze altijd in een optimale conditie zijn;
 • coördinatie van preventieve en correctieve acties voorkomend uit het onderhoudsmanagement systeem Ultimo;
 • afsluiten van onderhoudscontracten met leveranciers m.b.t. gebouwen, terreinen en gebouw-gebonden installaties;
 • voorbereiden en managen van toegewezen bouwkundige (deel)projecten, van uitwerken van een projectopzet en vastlegging van de projectscope tot de implementatie en evaluatie. Hier werk je waar nodig samen met collega engineers of zoek je de samenwerking met andere afdelingen. Daar hoort het aanvragen, bespreken, beoordelen van offertes van leveranciers ook bij;
 • overdracht van projecten aan de operatie door het beschikbaar stellen en toelichten van bedieningsprocedures/instructies en onderhoudsinstructies en het geven van instructies/trainingen aan operators, onderhoudstechnici en andere betrokkenen;
 • bewaken van de (voedsel)veiligheid, kwaliteit, planning en budget bij de uitvoering van het project. Signaleren van afwijkingen en bijsturen hierin door afstemming met betrokkenen (intern/extern);
 • aansturen van externe leveranciers voor keuringen, preventief en correctief onderhoud.


Wij zijn ondernemend maar ook bewust, hoe vul jij ons aan?
Je bent een liefhebber van techniek in de breedste zin van het woord. Jij hoeft niet overal het naadje van de kous voor te weten om een goede beslissing te kunnen maken. Je hebt een interesse in alles wat niet productie gebonden of met energietechniek te maken heeft zo goed als mogelijk te organiseren zodat “jouw” locaties helemaal voldoen aan de wensen van de interne opdrachtgever. Samenwerken zit in jouw bloed, jij begrijpt als geen ander dat een nieuwe installatie of een aanpassing slechts een deel van de stap vooruit is. Je voelt van nature goed aan waar kansen en risico’s liggen en weet anderen op een overtuigende en prettige manier hierin mee te nemen. Je hebt ervaring met engineering en projectmanagement binnen de (voedingsmiddelen)industrie. Je schakelt makkelijk tussen de verschillende niveaus van productie tot aan management/directie. Ook ben je resultaatgericht, coöperatief, werk je gemakkelijk samen en houd je er een gezonde manier van humor op na. Dat laatste vinden we erg belangrijk, de afdeling engineering is een team waar we veel willen blijven lachen. 

Verder vragen we voor de vacature van jou als Project Engineer:

 • afgeronde opleiding op minimaal bachelor niveau in een technische richting;
 • ervaring met continuous improvement en maintenance methodieken;
 • goede beheersing van Nederlands en Engels, Duits is een pré;
 • kennis van het softwarepakket Ultimo is een pré.

We vragen veel maar bieden je nog meer!
Allereerst een fijne werkomgeving met veel gedreven en collegiale collega’s die er samen met jou écht wat van willen maken. Collega engineers typeren de afdeling als gezellig met een fijne manager die je ruimte en verantwoordelijkheid geeft. We zijn kerngezond en dat betekend dat er voor ideeën, okay alleen als ze goed zijn 😉, altijd budget is. Onze werkplekken, zowel voor productie en kantoor, zijn zeer modern en faciliteren prettig werken maximaal. De salarisschaal voor deze functie loopt van € 4000,- tot € 5900,- bruto per maand, afhankelijk van je kennis en ervaring. We bieden je direct een vaste aanstelling bij indiensttreding. Daarnaast biedt Intersnack je uitstekende arbeidsvoorwaarden.


Hierbij kun je denken aan:

 • goede studiefaciliteiten;
 • 4 keer per jaar een personeelspakket met onze nieuwste producten;
 • thuiswerkregeling;
 • 8% vakantiegeld;
 • 25 verlofdagen, 3 roostervrije dagen en (vanaf 45 jaar) 1 tot 5 dagen extra;
 • voorwaardelijke winstdeling;
 • PGB pensioenregeling.

Wij zijn een internationale speler met sterke merken
We maken deel uit van de internationale Intersnack Group met vestigingen in heel Europa. In Nederland zijn we te vinden in hoofdvestiging Doetinchem, Lelystad en Hardinxveld-Giessendam. Innovatie, flexibiliteit, duurzaamheid en klantgerichtheid zijn onze sterke punten. Je hebt vast wel eens iets van ons gegeten, we produceren van hartige snacks en knapperige popcorn tot voedzame noten en smeuïge pindakaas. We produceren, verpakken en verkopen deze producten onder merknamen als Chio, POM-BÄR en bijvoorbeeld Tyrrells maar ook onder private labels voor retailers. Daarnaast leveren wij halffabricaten aan de voedingsmiddelenindustrie.

We zijn groot genoeg om voorop te kunnen lopen, klein genoeg om nog steeds ondernemend, flexibel en persoonlijk te blijven. Ook dat is Intersnack, dat voel je. De sfeer is goed, iedereen kent elkaar en de lijnen zijn prettig kort. Dat maakt dat we gericht kunnen blijven inspelen op de wensen en behoeften van klanten en consumenten maar ook van medewerkers. Zo zijn lange dienstverbanden en interessante carrièrepaden eerder regel dan uitzondering. Onze kantoor werkplekken zijn modern en prettig. Dat laatste geldt ook voor onze productieomgevingen waar we volop investeren in innovatie, veiligheid, efficiëntie en ergonomie. Bij Intersnack zorgen we zo voor talloze geluks- of gezondheidsmomentjes bij consumenten in heel Nederland. En dat, dat maakt ons dan weer gelukkig!

Zien we je snel?

Bel met Dustin, zijn nummer is 06-42497257, hij kan je alles vertellen over Intersnack, de baan en hoe het is om hier te werken. Wel het echt verhaal natuurlijk, zodat we samen met jou een goede inschatting kunnen maken of Intersnack en de baan van Project Engineer dé baan voor jou is.


Acquisitie naar aanleiding van deze functie is niet nodig, wij komen graag direct in contact met geïnteresseerden.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar