Skip to content

Proces Engineer

Zuid-Holland, Hardinxveld-Giessendam

Smakelijke kennismaking!

Ben jij toe aan vrijheid en ben je bevlogen van procesverbetering?
Dan ben jij de Proces Engineer die wij zoeken! Intersnack gaat voor duurzaam produceren. Of je nu klant, consument of collega bent: wij geloven in de lange termijn. En dat is precies jouw uitdaging: het duurzaam blijven verbeteren van ons proces zodat we steeds efficiënter, gezonder én lekkerder kunnen produceren. Of het nu gaat om het meedenken met onze operators om de ombouwtijd korter te maken, of om hun werkplek veiliger en/of fijner te maken; jij draait er je hand niet voor om. Jij: een geweldige baan met ruimte en vrijheid. Wij: een positieve, slimme en zelfstandige collega waar we af en toe ook hard om of mee kunnen lachen.


Jouw uitdaging als Proces Engineer
Kern van je werk is het vertalen van ons Integrated Work System (IWS) naar de werkvloer. Dit systeem faciliteert het continu verbeteren van onze ombouwtijd, optimale machine-instellingen en een rimpelloze introductie van nieuwe producten. We zijn zo enthousiast dat we inmiddels over het Intersnack Work System spreken als we het over IWS hebben. Toch betekent dit niet dat alles al staat. Het is een grote operatie om een procesbedrijf als het onze in te richten met behulp van dit systeem en om een dergelijke grote verandering door te voeren. Als jij makkelijk contact maakt, graag op de werkvloer aanwezig bent en bij wijze van spreken in de machines wil duiken, dan is dit de perfecte functie voor jou. Je herkent en verzamelt relevante informatie en legt verbanden tussen verschillende data. Je spoort de oorzaak van eventuele problemen op en bedenkt structurele oplossingen. Daarnaast beheer en ontwikkel je werkinstructies en productiedocumentatie en zorg je voor kennisoverdracht en begeleiding/coaching op de werkvloer.


Klaar voor een of meerdere carrièrestappen?!
Je bent een communicatieve procesverbeteraar, je wil graag een optimaal resultaat en weet anderen op een overtuigende en prettige manier hierin mee te nemen. Je voelt je thuis in een productie-omgeving en schakelt makkelijk tussen de verschillende niveaus van productie tot aan management/directie.

Verder vragen we voor de vacature van jou als Proces Engineer:

  • Een afgeronde opleiding op bachelor niveau richting levensmiddelentechnologie of technische bedrijfskunde;
  • Kennis van continuous improvement methodieken;
  • Goede beheersing van Nederlands en Engels;
  • Kennis van digitale systemen (MS-office, ERP, Ultimo, MES);
  • Dat je fulltime of minimaal 32 uur beschikbaar bent;
  • Dat je graag in Hardinxveld- Giessendam (standplaats) wil komen werken.


We vragen veel maar bieden je nog meer!
Allereerst een fijne werkomgeving met veel gedreven en behulpzame collega’s die er samen met jou écht wat van willen maken. Het salaris voor deze functie bedraagt €3000- €3990 bruto per maand, afhankelijk van je kennis en ervaring. Deze functie van Proces Engineer is in eerste instantie tijdelijk, naar verwachting voor 9 maanden. Het is niet uitgesloten dat je daarna een vaste aanstelling krijgt, echter op dit moment gaat het om een tijdelijke baan. Daarnaast biedt Intersnack je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan:
- goede studiefaciliteiten;
- 8% vakantiegeld;
- 25 verlofdagen, 12 ATV- dagen en (vanaf 45 jaar) 1 tot 5 dagen extra;
- Voorwaardelijke winstdeling;
- PGB pensioen;
- eigen Intersnack regeling.


Wij vinden jouw welzijn belangrijk, zijn succesvol en hebben de ambitie om verder groeien. Groei jij met ons mee?
We maken deel uit van de internationale Intersnack Group met vestigingen in heel Europa. In Nederland zijn we te vinden in hoofdvestiging Doetinchem, Lelystad en Hardinxveld-Giessendam. Innovatie, flexibiliteit, duurzaamheid en klantgerichtheid zijn onze sterke punten. Je hebt vast wel eens iets van ons gegeten, we produceren van hartige snacks en knapperige popcorn tot voedzame noten en smeuïge pindakaas. We produceren, verpakken en verkopen deze producten onder merknamen als Chio, POM-BÄR en bijvoorbeeld Tyrrels maar ook onder private labels voor retailers. Daarnaast leveren wij halffabricaten aan de voedingsmiddelenindustrie.


Groot genoeg om voorop te kunnen lopen, klein genoeg om nog steeds ondernemend, flexibel en persoonlijk te blijven. Dat is ook Intersnack, dat voel je. Op de drie Nederlandse locaties is de sfeer goed, iedereen kent iedereen en de lijnen zijn prettig kort Dat maakt dat we gericht kunnen inspelen op de wensen en behoeften van klanten en consumenten maar ook die van medewerkers. Zo zijn lange dienstverbanden en interessante carrièrepaden eerder regel dan uitzondering. Onze kantoorwerkplekken zijn modern. Dat laatste geldt ook voor onze productieomgevingen waar we volop investeren in innovatie, veiligheid, efficiëntie en ergonomie. Bij Intersnack zorgen we zo voor talloze geluks- of gezondheidsmomentjes bij consumenten in heel Nederland. En dat maakt ons dan weer gelukkig!

Zien we je snel?

Bel met Iris, haar nummer is 06-10114611, zij kan je alles vertellen over Intersnack, de baan en hoe het is om hier te werken. Wel het echte verhaal natuurlijk, zodat we samen met jou een goede inschatting kunnen maken of Intersnack en de baan van Proces Engineer dé kans voor jou is.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar