Skip to content

Operator

Doetinchem€ 3.300 per maand

Smakelijke kennismaking!

Iedere dag werken met de lekkerste snacks? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij ons kom je direct in dienst, zonder tussenkomst van een uitzendbureau. Zodat jij stabiliteit hebt en samen met de leukste collega’s, de heerlijkste snacks kunt produceren.

Jouw werkzaamheden als operator

Om jou heen gebeurt van alles. Machines draaien op volle toeren, kilo's borrelnoten rollen over de banden en de een na de andere pot wordt dichtgedraaid. Je bent terecht gekomen in de fabriek van Intersnack Doetinchem. Hier produceren we allerlei soorten pindakaas en bakken we noten. Producten die jij in de supermarkt vast wel eens tegen bent gekomen. Juist daar zijn onze operators trots op, bijna iedereen heeft wel eens iets lekkers van ons gegeten.

Jij bent een belangrijke schakel in ons productieproces. Dankzij jou blijven de machines draaien en is de kwaliteit van onze producten hoog! Je bouwt de lijnen om, maakt ze schoon, doet metaaltesten en test steekproefsgewijs de kwaliteit van de producten en de verpakking. Storingen op jouw lijn los je -voor zover dat gaat- zelf op. Je probeert de oorzaak te achterhalen en houdt goed bij op welke momenten er iets misgaat. Zo kunnen we samen steeds vaker voorkomen dat de lijnen stil liggen.

Jouw ingrediënten

Hoeveel ervaring je meebrengt vinden we niet zo belangrijk. Wat we wel belangrijk vinden is dat je graag samen met jouw team het beste uit de werkdag wilt halen. We werken samen hard om mooie producten in de schappen te krijgen. Plezier op de werkvloer is daarbij erg belangrijk. De sfeer is goed en dat willen we zo houden!

Verder werken wij in 3 ploegen. De werktijden zijn:

Ochtenddienst: maandag – vrijdag 06:00 – 14:00 uur

Middagdienst: maandag – vrijdag 14.00 – 22:00 uur

Nachtdienst: zondag – donderdag 22.00 – 06.00 uurOnze ingrediënten
We vinden het belangrijk dat ons team stabiel is. Daarom willen we graag dat je voor lange tijd bij ons komt werken. Je komt direct bij ons op contract en krijgt snel de mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd. Verder bieden we jou:

  • Werken met een leuk team en betrokken teamleads;
  • Tot wel 3.300 euro bruto per maand inclusief ploegentoeslag;
  • Lekkere bonenkoffie; 
  • Doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld tot productiemanager;
  • Een personeelswinkel waar jij producten met flinke korting scoort; 
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag;
  • Niet 1 maar 4 keer per jaar een ‘kerstpakket’ met gratis producten;
  • Reiskostenvergoeding van deur-tot-deur;
  • Pensioenregeling en collectiviteitskorting op verzekeringen.

Zien we je snel?

Ben je nieuwsgierig en wil je graag eens komen kijken, je bent van harte welkom. Wij maken graag kennis met je en kijken graag samen met jou of jij - net als heel veel van onze collega’s - gelukkig gaat worden van werken bij Intersnack. Bel of WhatsApp Emma op 06-16026746

of

Apply with Indeed onbeschikbaar