Skip to content

Onderhoudsplanner

Lelystad

Smakelijke kennismaking!

Smakelijke kennismaking!

Ben jij een professional op het gebied van techniek en werk je graag in een productie- omgeving? Ervaring als monteur en wil je graag een stap maken? Goed in plannen en organiseren? Wij zijn op zoek naar een onderhoudsplanner.

Op onze Intersnack vestiging in Lelystad produceren we zoutjes, chips, kroepoek en popcorn en dat doen we in een hoog tempo. Onze dagelijkse uitdaging is om alle supermarkten van de juiste voorraden te voorzien en dit lukt mede dankzij jou!


Jouw rol

 • Je coördineert de 24/7 storingsdienst en je stemt de prioriteiten af met de productie.
 • Je waarborgt een adequate bezetting (personeelsplanning/rooster) van de storingsdienst en je stuurt en coacht de storingsmonteurs en technisch personeel van derden aan en je verdeelt de werkzaamheden.
 • Je draagt zorg van de uitvoering van het correctief onderhoud en je beoordeelt en controleert de werkuitvoering. Tevens het bijsturen bij (dreigende) problemen.
 • Je legt verbanden tussen verschillende storingen en rendement van productielijnen en je initieert en je voert voorstellen uit ter verbetering van de machines.
 • Je analyseert Break down elimination en je maakt rootcause analyses ter ondersteuning van het preventieve onderhoud.
 • Uitvoeren van meer omvangrijke reparaties op later geplande tijden en eventueel het ondersteunen bij complexere storingen.
 • Je vertaalt relevante informatie uit projecten naar collega’s binnen de technische dienst.
 • Je stelt projectvoorstellen op en zal daarin een coördinerende rol hebben.
 • Je registreert uitgevoerde werkzaamheden en uren verantwoording in het geautomatiseerde onderhoudssysteem Ultimo.

Klaar voor een uitdaging?

Je beschikt over MBO+ diploma Mechatronica, Electro, WTB of besturingstechniek met aanvullende cursussen op het gebied van pneumatiek of hydrauliek. Als je ervaring hebt in de voedingsmiddelenindustrie is dat een voordeel. Ook kennis van PLC’s en programmering (siemens S7) is een voordeel.

Deze baan past goed bij jou als je analytisch bent: je kan de juiste vragen stellen om problemen te doorgronden. Je neemt initiatief en bent goed in plannen en organiseren. Om te kunnen communiceren en samenwerken met jouw collega’s in de fabriek is het belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst.

Wat hebben wij je te bieden
Een uitdagende functie binnen een groot en dynamisch concern waarbij we je de mogelijkheid bieden om je verder te ontwikkelen door middel van opleidingen en/of trainingen. Daarnaast bieden wij jou een concurrerend salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een uitstekende reiskostenregeling, 25 vakantiedagen, 3 ADV dagen, een collectief pensioen en korting op verschillende collectieve verzekeringen.


We vragen veel maar bieden je nog meer!
Allereerst een fijne werkomgeving met veel gedreven en behulpzame collega’s die er samen met jou écht wat van willen maken. Je krijgt een salaris tussen de 3200 en 5000 euro bruto per maand, afhankelijk van je kennis en ervaring. Als alle lichten op groen staan, bieden we je direct een vaste aanstelling bij indiensttreding. Daarnaast biedt Intersnack je uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan:

 • goede studiefaciliteiten;
 • 25 verlofdagen die worden aangevuld met 3 ATV dagen;
 • een goede pensioenregeling;
 • korting op verschillende collectieve verzekeringen;
 • eigen Intersnack regeling.


Wij vinden jouw welzijn belangrijk, zijn succesvol en hebben de ambitie om verder groeien. Groei jij met ons mee?
We maken deel uit van de internationale Intersnack Group met vestigingen in heel Europa. We produceren, verpakken en verkopen deze producten onder merknamen als Chio, POM-BÄR en bijvoorbeeld Tyrrells maar ook onder private labels voor retailers. Daarnaast leveren wij halffabricaten aan de voedingsmiddelenindustrie.

Groot genoeg om voorop te kunnen lopen, klein genoeg om nog steeds ondernemend, flexibel en persoonlijk te blijven. Dat is ook Intersnack, dat voel je. Op de drie Nederlandse locaties is de sfeer goed, iedereen kent iedereen en de lijnen zijn prettig kort Dat maakt dat we gericht kunnen inspelen op de wensen en behoeften van klanten en consumenten maar ook die van medewerkers. Zo zijn lange dienstverbanden en interessante carrièrepaden eerder regel dan uitzondering. Onze kantoorwerkplekken zijn modern. Dat laatste geldt ook voor onze productieomgevingen waar we volop investeren in innovatie, veiligheid, efficiëntie en ergonomie. Bij Intersnack zorgen we zo voor talloze geluks- of gezondheidsmomentjes bij consumenten in heel Nederland. En dat maakt ons dan weer gelukkig!

Zien we je snel?

Zien we je snel?

Bel of app met Iris, haar nummer is 06-10114611, zij kan je alles vertellen over Intersnack, de baan en hoe het is om hier te werken. Wel het echte verhaal natuurlijk, zodat we samen met jou een goede inschatting kunnen maken of Intersnack en de baan van onderhoudsplanner dé kans voor jou is.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar