Skip to content

Onderhoudsmonteur Vast Dagdienst

Lelystad€ 3.500 per maand

Smakelijke kennismaking!

Zoek jij een sociale en kerngezonde werkgever waar je direct in vaste dienst gaat en kunt werken aan een modern machinepark in dagdienst?

Dan ben jij de Onderhoudsmonteur die wij zoeken! Op onze Intersnack- vestiging in Lelystad produceren we zoutjes, chips, kroepoek en popcorn. Vrijwel zeker heb je onze producten ook in jouw huis! Natuurlijk wil jij als ervaren en gemotiveerde ervaren onderhoudsmonteur graag direct in vaste dienst en dat kan bij Intersnack. Onze fijne maar ook stabiele technische dienst is nu acht man sterk en we zijn op zoek naar een ervaren collega om het team compleet te maken. Jij: een uitdagende technische baan in dagdienst met ruimte, vrijheid bij een zeer succesvolle werkgever. Wij: een positieve, slimme en zelfstandige collega waar we af en toe ook veel lol mee hebben.


Jouw uitdaging

Als onderhoudsmonteur bij Intersnack krijg jij je eigen machines om je in te specialiseren. Je collega-operators bedienen de machines, jij komt in beeld voor onderhoud. Dit gebeurt op vaste, geplande momenten. Naast het onderhouden van de machines heb je ook oog voor mogelijke verbeteringen. Met behulp van de heldere beschrijvingen die jij maakt voor de verschillende onderhoudswerkzaamheden, zorg je ervoor dat de operators op jouw lijnen een aantal routine-werkzaamheden in de toekomst ook zelf uit kunnen voeren. Dit is onderdeel van het Integrated Work System- programma (IWS) waar Intersnack mee werkt. Door het vastleggen van standaarden lever jij een belangrijke bijdrage aan de wens van Intersnack voor de toekomst.


We vragen veel maar bieden je nog meer!

Je krijgt de kans om te werken aan jouw eigen ontwikkeling. We bieden je de ruimte en begeleiding om – als jij dat wil – door te groeien. Naast een waardevolle stap in je loopbaan bieden we jou:

• tot wel 3500 euro bruto per maand;
• werken in een gezellig team waarin we voor elkaar klaarstaan;
• 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen per jaar;
• 8% vakantietoeslag;
• niet 1 maar 4 keer per jaar een ‘kerstpakket’ met gratis producten;
• Iedere vrijdag krijg jij 3 zakken met chips of ander lekkers mee, zodat je het weekend goed kunt beginnen;
reiskostenvergoeding van deur-tot-deur;
• deelname aan onze pensioenregeling en recht op collectiviteitskorting op verzekeringen.


Jouw profiel

Heb (of doe!) je minimaal MBO Mechatronica, Werktuigbouwkunde (WTB) of Elektro niveau 3 dan gaat het passen. Als je kleppen kan vervangen, een stukje elektronica-kennis hebt, besturingen met sensoren kan onderhouden en gevoel hebt bij voedselveiligheid dan komen we graag met je in contact. Ben je handig en leergierig maar op technisch gebied nog niet helemaal allround? Ook dan nodigen we je van harte uit om te reageren.


Wij vinden jouw welzijn belangrijk, zijn succesvol en hebben de ambitie om verder groeien. Groei jij met ons mee?

Groot genoeg om voorop te kunnen lopen, klein genoeg om nog steeds ondernemend, flexibel en persoonlijk te blijven. Dat is ook Intersnack, dat voel je. Op de drie Nederlandse locaties is de sfeer goed, iedereen kent iedereen en de lijnen zijn prettig kort. Dat maakt dat we gericht kunnen inspelen op de wensen en behoeften van klanten en consumenten maar ook die van medewerkers. Zo zijn lange dienstverbanden en interessante carrièrepaden eerder regel dan uitzondering. Onze kantoorwerkplekken zijn modern. Dat laatste geldt ook voor onze productieomgevingen waar we volop investeren in innovatie, veiligheid, efficiëntie en ergonomie. Bij Intersnack zorgen we zo voor talloze geluks- of gezondheidsmomentjes bij consumenten in heel Nederland. En dat maakt ons dan weer gelukkig!

Zien we je snel?

Ben je nieuwsgierig en wil je graag eens komen kijken, je bent van harte welkom. Wij maken graag kennis met je en kijken graag samen met jou of jij - net als heel veel van onze collega’s - gelukkig gaat worden van werken bij Intersnack. Bel of WhatsApp Iris op 06-10114611

of

Apply with Indeed onbeschikbaar