Skip to content

Medewerker Intern Transport (Reachtruck chauffeur)

Lelystad

Smakelijke kennismaking!

Jouw steentje bijdragen aan de efficiëntie van onze interne goederenstroom? 
Wij hebben dé uitdaging voor jou! Op onze Intersnack vestiging in Lelystad produceren we zoutjes, chips, kroepoek en popcorn en dat doen we in een hoog tempo. Onze dagelijkse uitdaging is om alle supermarkten van de juiste voorraden te voorzien en dit lukt mede dankzij jou! Door jou verloopt de aan- en afvoer van materialen en grondstoffen optimaal.


Jouw rol

Als Reachtruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor de voortgang van de productielijnen door zorg te dragen voor een tijdige aan- en afvoer van verpakkingsmaterialen en grondstoffen. Je plaatst pallets en big-bags op de juiste wijze en volgens de voorgeschreven instructies.


Klaar voor een uitdaging?

Je beschikt over een hef- en reachtruck certificaat en je hebt inzicht en kennis van voorraadadministratie. Je kunt werken met geautomatiseerde systemen op basis van voorraadadministratie (ERP/WMS). Verder ben jij flexibel en stressbestendig. Deze functie wordt uitgevoerd in de 3-ploegendienst.

Binnen onze organisatie zijn er veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen, dus ook als je aan het begin van je loopbaan staat, nodigen we je van harte uit om te reageren.

We vragen veel maar bieden je nog meer!
Allereerst een fijne werkomgeving met veel gedreven en behulpzame collega’s die er samen met jou écht wat van willen maken.


Intersnack biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan:
- 3-ploegendienst toeslag van 19,5%

- 8% vakantiegeld;
- 25 verlofdagen;
- Voorwaardelijke winstdeling;
- PGB pensioenregeling;
- eigen Intersnack regeling.


Wij vinden jouw welzijn belangrijk, zijn succesvol en hebben de ambitie om verder groeien. Groei jij met ons mee?
We maken deel uit van de internationale Intersnack Group met vestigingen in heel Europa. We produceren, verpakken en verkopen deze producten onder merknamen als Chio, POM-BÄR en bijvoorbeeld Tyrrells maar ook onder private labels voor retailers. Daarnaast leveren wij halffabricaten aan de voedingsmiddelenindustrie.


Groot genoeg om voorop te kunnen lopen, klein genoeg om nog steeds ondernemend, flexibel en persoonlijk te blijven. Dat is ook Intersnack, dat voel je. Op de drie Nederlandse locaties is de sfeer goed, iedereen kent iedereen en de lijnen zijn prettig kort Dat maakt dat we gericht kunnen inspelen op de wensen en behoeften van klanten en consumenten maar ook die van medewerkers. Zo zijn lange dienstverbanden en interessante carrièrepaden eerder regel dan uitzondering. Onze kantoorwerkplekken zijn modern. Dat laatste geldt ook voor onze productieomgevingen waar we volop investeren in innovatie, veiligheid, efficiëntie en ergonomie. Bij Intersnack zorgen we zo voor talloze geluks- of gezondheidsmomentjes bij consumenten in heel Nederland. En dat maakt ons dan weer gelukkig!

Zien we je snel?

Kom bij Intersnack, waar samenwerking en

ondernemerschap duurzaam succes creëren

of

Apply with Indeed onbeschikbaar