Skip to content

Manager Productie

Lelystad€ 90.000 per jaar

Smakelijke kennismaking!

Productieman of- vrouw in hart en nieren? Zin om ons team te komen versterken?

Bij Intersnack in Lelystad produceren we zoutjes, chips, kroepoek en popcorn en dat doen we in een hoog tempo. Je kent ons van de merken CHIO en Tyrrells maar wij maken ook het merendeel van de huismerken voor vrijwel alle supermarkten. Onze dagelijkse uitdaging is om alle klanten van de juiste voorraden te voorzien. Op de locatie in Lelystad (ca 150 fte) zorgen we ervoor dat er elke werkdag zo’n 30-40 vrachtwagens volledig gevuld richting de supermarkten gaan. Een dynamisch proces waar we heel trots op zijn. Voor één van onze productieafdelingen zoeken we een manager, je wordt eindverantwoordelijk voor een team van 40 mensen die in 3 ploegendienst werken. Je werkt zelf in dagdienst. Je bent onderdeel van het Management Team en valt direct onder de Plantmanager.


Jouw rol

  • Snacks produceren staat gelijk aan een super dynamisch proces en juist dán is een goede werksfeer extra belangrijk. Daar geloven wij in en maken wij ons hard voor, elke dag. Jouw werkplezier is aanstekelijk en je collega’s voelen zich door jou gezien en gehoord. Jij neemt de leiding maar stimuleert je team om zelf beslissingen en initiatief te nemen.
  • Intersnack werkt volgens het Integrated Work System (IWS) waarmee we continu verbeteren en als totale fabriek verder groeien. Jij als productieleider stuurt de dagelijkse terugkerende bijeenkomsten/activiteiten vanuit IWS aan, het zogenaamde Daily Management System (DMS). Je bent ambassadeur van IWS en dat is te zien! Jij krijgt er energie van om je collega’s enthousiast te maken en het beste uit zichzelf te halen. We streven naar 0% verlies en dat doen we met 100% betrokkenheid.
  • Je werkt in dagdienst, kent de prioriteiten en bent 24/7 verantwoordelijk voor het resultaat. Het merendeel van de tijd ben je op de werkvloer om je collega’s te coachen en verder te ontwikkelen. 
  • Je bent specifiek gericht op het beheersen en optimaliseren van jouw productieproces. Je analyseert procesvariabelen zoals verbruik, doorlooptijden, afwijkingen etc. en rapporteert jouw bevindingen. Hier speelt de kern van IWS een belangrijke rol: het reduceren van verliezen en het verhogen van betrokkenheid. Je maakt hierbij ook gebruik van bestaande systemen zoals ERP/FMES/Ultimo. Daarnaast neem je deel aan projectgroepen en diverse overleggen met vakspecialisten, waaronder Technische Dienst, QC en Technologie over procesanalyses en verbeteringen.
  • Je bent in staat om samen met je team verliezen inzichtelijk te maken mede door data analyse vanuit systemen als ERP/FMES/Qlikview/Ultimo. Met uiteindelijk als doel deze verliezen aan te pakken en door te vertalen naar verbeterprojecten. Een abstract werk en denkniveau is hiervoor heel belangrijk.


Waarom pas jij bij Intersnack? Klaar voor een uitdaging?!

Je bent in staat om te werken in een snel veranderende omgeving, waar doorlopend innovatie gewenst is en oplossingen niet eenduidig zijn. We zoeken iemand met ervaring in een leidinggevende functie in een (food) productie-omgeving. Je bent in het bezit van een relevante HBO- diploma, bijvoorbeeld technische bedrijfskunde of levensmiddelentechnologie. Je hebt werkervaring opgedaan in een productieomgeving in de rol van Continuous Improvement coördinator, Proces Lead, WCM Coördinator, WCM Manager, Shiftleader of vergelijkbaar. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, bent fulltime beschikbaar en wil graag in Lelystad (standplaats) komen werken.


We vragen veel maar bieden je nog meer!

Intersnack is een stabiel en gezond bedrijf en bij ons krijg je alle ruimte om je ambitie waar te maken. Je werkt met de nieuwste productietechnologieën en om je kennis up to date te houden investeren we in opleidingen en ontwikkeling van onze mensen. We belonen je goed voor deze belangrijke rol. Een salaris in schaal 14 van onze Intersnack-regeling met een bruto jaarsalaris tot bijna € 90.000 maximaal. De inpassing in de schaal vindt plaats op basis van je kennis en ervaring. Daarnaast biedt Intersnack je uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan:
- 25 verlofdagen, 3 roostervrije dagen en (vanaf 45 jaar) 1 tot 5 dagen extra;
- Voorwaardelijke winstdeling;
- PGB pensioenregeling;
- eigen Intersnack regeling.


Wij vinden jouw welzijn belangrijk, zijn succesvol en hebben de ambitie om verder groeien. Groei jij met ons mee?
We maken deel uit van de internationale Intersnack Group met vestigingen in heel Europa. Groot genoeg om voorop te kunnen lopen, klein genoeg om nog steeds ondernemend, flexibel en persoonlijk te blijven. Dat is ook Intersnack. Op de drie Nederlandse locaties is de sfeer goed, iedereen kent iedereen en de lijnen zijn prettig kort. Dat maakt dat we gericht kunnen inspelen op de wensen en behoeften van klanten en consumenten maar ook die van medewerkers. Zo zijn lange dienstverbanden en interessante carrièrepaden eerder regel dan uitzondering. Onze kantoorwerkplekken zijn modern. Dat laatste geldt ook voor onze productieomgevingen waar we volop investeren in innovatie, veiligheid, efficiëntie en ergonomie. Bij Intersnack zorgen we zo voor talloze geluksmomentjes bij consumenten in heel Nederland. En dat maakt ons dan weer gelukkig!

Zien we je snel?

Wij maken graag kennis met je om samen met jou te bepalen of jij - net als heel veel van onze collega’s - gelukkig gaat worden van werken bij Intersnack. Bel of app voor meer informatie met Iris op 06-10114611.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar