Skip to content

Manager Product Project Management

Gelderland, Doetinchem

Smakelijke kennismaking!

Heb jij een passie voor projectmanagement, het optimaliseren van processen en het ontwikkelen van teams? Dan is de rol van Manager Product Project Management (full-time) bij de lekkerste werkgever van Nederland echt iets voor jou!


Als Manager Product Project Management (interne functienaam: Product to market manager) ben je verantwoordelijk voor het managen van het Product Project Management van Intersnack Nederland. Alles gericht op het aanpassen van bestaande, en het ontwikkelen van toekomstige producten voor onze klanten in de diverse markten.


Jij bent degene die het Product Project Management continu blijft verbeteren door het team aan wie jij leiding geeft te begeleiden en te coachen in hun persoonlijke en zakelijke groei. Én door voor de bestaande processen en structuren verbeteringen te initiëren en te implementeren.


Alle overeengekomen doelstellingen van de projecten weet je te realiseren en de producten eveneens “On Time In Full” geleverd te krijgen bij onze klanten. Daarbij werk je nauw samen met alle disciplines binnen Intersnack, met name met Sales, Category Development, Operations, R&D en Finance. Je rapporteert aan de Finance Director. Je standplaats is Doetinchem.


Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

 • Je geeft leiding aan de afdeling Product to market, bestaande uit 5 Product Project Managers.
 • Je brengt Product Project Management en de afdeling op een hoger niveau door het proces door te blijven ontwikkelen en door je team te begeleiden en te coachen.
 • Je borgt de gerealiseerde voortgang in de ontwikkeling van het productontwikkelingsproces.
 • Je hebt de rol van voorzitter in diverse Stuurgroep-overleggen.
 • Je hebt een actieve rol op het vlak van resource management.
 • Je neemt deel aan overleggen over projecten en verbeteringstrajecten.
 • Je stuurt op hoofdlijnen en rapporteert over de voortgang van het grote aantal lopende en nieuwe product projecten.
 • Je neemt in voorkomende gevallen de rol van Product Project Manager op je voor wat betreft complexe en/of grote projecten.
 • Je speelt in op de mogelijkheden om het productontwikkelingsproces en de werkwijze af te stemmen op de klant- en marktontwikkelingen.
 • Je verbetert het rendement van de productgroepen door een voortrekkersrol in Product Portfolio Management te hebben.


Belangrijkste vaardigheden:

 • Je bent in staat om op korte termijn een duidelijke visie te hebben over de doorontwikkeling van Project Management binnen Intersnack Nederland; je weet dit te vertalen naar een routekaart en krijgt alle betrokkenen mee in jouw plannen om dit te realiseren.
 • Met je sterke analytische skills ben je in staat om complexe informatie helder te structureren, waarbij je hoofdzaken van bijzaken weet te onderscheiden en een stapsgewijze aanpak weet op te zetten om kansen te benutten of problemen op te lossen; uiteraard vraag je hierbij door om zo tot de kern te komen.
 • Je hebt uitmuntende communicatieve en intermenselijke vaardigheden waardoor je gemakkelijk kunt schakelen op verschillende niveaus.
 • Je bent in staat om de interne processen te structureren en deze aan te laten sluiten op het invullen van de behoeften van onze klanten in diverse markten.
 • Je houdt altijd de kosten- en batenanalyse in zicht en maakt afwegingen om deze zo scherp mogelijk te houden.


Belangrijkste functie-eisen:

 • Je bent een coachende en motiverende leider voor de mensen van jouw afdeling. Je bent proactief, resultaatgericht, zelf startend, flexibel, gestructureerd en pragmatisch.
 • Je beschikt over een dosis gezonde nieuwsgierigheid om het totale bedrijfsproces te doorgronden en te begrijpen.

Daarnaast heb je:

 • Minimaal een (commercieel) economische of bedrijfskundige HBO Opleiding.
 • Een PRINCE2 Foundation Certificaat.
 • Een IPMA-D Certificaat, bij voorkeur IPMA-C.
 • Kennis van en ervaring met MICROSOFT PROJECT ONLINE.
 • Meer dan 5 jaar leidinggevende ervaring.
 • Meer dan 5 jaar ervaring in Project Management, bij voorkeur in Food en/of Retail.
 • Een zeer goede beheersing van de Nederlands en de Engelse taal in woord en geschrift.


Wie zijn wij?

Wij zijn Intersnack Nederland, een internationale speler met sterke merken. Wij zijn onderdeel van de Intersnack Group, een aanbieder van zoute snacks, chips, noten en aanverwante producten zoals pindakaas. In Nederland zijn we te vinden in de hoofdvestiging in Doetinchem en daarnaast in Lelystad en Hardinxveld-Giessendam. Innovatie, flexibiliteit, duurzaamheid en klantgerichtheid zijn onze sterke punten. Je hebt vast wel eens iets van ons gegeten, we produceren van hartige snacks en knapperige popcorn tot voedzame noten en smeuïge pindakaas. We produceren, verpakken en verkopen deze producten onder merknamen als Chio, POM-BÄR en bijvoorbeeld Tyrrells, maar ook onder private labels voor retailers.


We zijn groot genoeg om voorop te kunnen lopen, klein genoeg om nog steeds ondernemend, flexibel en persoonlijk te blijven. Ook dat is Intersnack, dat voel je. De sfeer is goed, iedereen kent elkaar en de lijnen zijn prettig kort. Dat maakt dat we gericht kunnen blijven inspelen op de wensen en behoeften van klanten en consumenten maar ook van medewerkers. Zo zijn lange dienstverbanden en interessante carrièrepaden eerder regel dan uitzondering. Onze kantoor werkplekken zijn modern en prettig. Dat laatste geldt ook voor onze productieomgevingen waar we volop investeren in innovatie, veiligheid, efficiëntie en ergonomie. Bij Intersnack zorgen we zo voor talloze geluks- of gezondheidsmomentjes bij consumenten in heel Nederland.

En dat, dat maakt ons dan weer gelukkig!


Wat we bieden:

Een leuke, afwisselende en uitdagende functie bij een van Europa's grootste producenten van hartige snacks. De kans om te groeien in een omgeving die teamwork en samenwerking hoog in het vaandel heeft staan. Natuurlijk bieden we een marktconform salaris en secundaire voorwaarden, maar ook de kans om je te onderscheiden door je professionaliteit en prestaties, en vooruitgang te boeken in een uitdagende omgeving die elke medewerker ondersteunt om het beste uit zichzelf te halen.

Zien we je snel?

Kom bij Intersnack, waar samenwerking en

ondernemerschap duurzaam succes creëren.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar