Skip to content

Management Assistent

Doetinchem

Smakelijke kennismaking!

Is organiseren, ondersteunen, ontzorgen en zaken regelen jou op het lijf geschreven?

Dan is de rol van Management Assistent  (32-40 uur) bij de lekkerste werkgever van Nederland iets voor jou! Als spin in het web verzorg je de ondersteuning voor het 4-koppige directieteam en ben je verantwoordelijk voor een heel divers en uitdagend takenpakket.


Jouw uitdaging als Management Assistent

Als ondersteuning van de managing director, finance director en twee commercial directors zorg jij ervoor dat alles gestroomlijnd loopt. De directieleden hebben eigen wensen en een eigen werkwijze,  jouw flexibiliteit, pro-activiteit en inlevingsvermogen komen dan goed van pas. Je neemt de verantwoordelijkheid voor een divers takenpakket. Het wordt vaak gezegd, maar in jouw functie is écht geen enkele dag hetzelfde. De ene dag kan bestaan uit het notuleren van vergaderingen, het beheren van de agenda, het organiseren van zakentrips tot het beheer van het wagenpark en diverse facilitaire zaken. De andere dag ontvang jij (internationale) gasten en help jij bij de receptie wanneer een van de collega’s even afwezig is. In deze veelzijdige rol geef je ook leiding aan het team met drie receptionistes en ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de receptiewerkzaamheden. Daarnaast bestaan je werkzaamheden uit:

  • Het regelen van in- en externe bijeenkomsten, uitnodigen van betrokkenen, boeken van accommodatie, (vlieg)reizen, e.d.;
  • Het organiseren van activiteiten en uitvoeren van projecten en overeengekomen acties;
  • Het beheer van facilitaire zaken met betrekking tot kantine en schoonmaak kantoor;
  • Bewaking en beheer van onze huisstijl in de communicatie en ook met betrekking tot de inrichting van het kantoor en de gemeenschappelijke ruimtes;
  • Beheer van de website en het LinkedIn profiel van Intersnack Nederland.

Kortom, als jij een echte alleskunner bent met uitstekende communicatieve vaardigheden, een goed gevoel voor prioriteiten en een gedegen kennis van Microsoft Office, dan is deze functie bij Intersnack Nederland iets voor jou!


Jij de ideale baan, wij de ideale collega

Als ideale Management Assistent kan je goed prioriteiten stellen en is overzicht houden voor jou geen probleem. Je werkt nauwkeurig en servicegericht. Daarnaast beschik je over:

  • Een relevante afgeronde HBO-opleiding;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Uitstekende kennis van Microsoft Office (Excel, Outlook, PowerPoint en Word);
  • Uitstekende kennis en beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.


We vragen veel maar bieden je nog meer!
Allereerst een fijne werkomgeving met veel gedreven collega’s die er samen met jou écht wat van willen maken. Een ondernemende no-nonsense werksfeer. We zijn succesvol en ambitieus en dat betekent dat er voor goede initiatieven altijd ruimte is. Onze vestigingen en werkplekken zijn modern en faciliteren optimaal prettig werken. We belonen de functie van Management Assistent met uitstekende arbeidsvoorwaarden.


Dit is Intersnack

Wij zijn een internationale speler met sterke merken op het gebied van hartige snacks, chips, noten en aanverwante producten zoals pindakaas. Bij ons draait alles om innovatie, flexibiliteit, duurzaamheid en klantgerichtheid. Je hebt vast wel eens iets van ons gegeten, want wij produceren van hartige snacks en knapperige popcorn tot voedzame noten en smeuïge pindakaas. Onder andere onder de merknamen Chio, POM-BÄR en Tyrrells, maar ook onder private labels voor retailers. We zijn groot genoeg om voorop te kunnen lopen, maar nog steeds klein genoeg om persoonlijk en flexibel te blijven. Bij ons krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en de lijnen zijn kort, waardoor we snel kunnen inspelen op de behoeften van klanten én medewerkers. En met moderne werkplekken en volop investeringen in innovatie, veiligheid, efficiëntie en ergonomie, zorgen we voor talloze geluksmomentjes bij consumenten in heel Nederland.

Zien we je snel?

Wij maken graag kennis met je om samen met jou te bepalen of jij - net als heel veel van onze collega’s - gelukkig gaat worden van werken bij Intersnack. Bel of app voor meer informatie met Iris op 06-10114611.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar