Skip to content

Maintenance Lead

Doetinchem

Smakelijke kennismaking!

De techniek stroomt door jouw aderen, je maakt graag contact met mensen én jij bedenkt voor iedere uitdaging een oplossing. Jij bent de Maintenance Lead die ons team kan ondersteunen! Op onze vestiging in Doetinchem bakken we noten, produceren we borrelnoten en branden we pinda's die verwerkt worden tot pindakaas. Wij produceren voor verschillende huismerken van bijna alle supermarkten. Vrijwel zeker heb jij onze producten ook in huis! Ons productieproces gaat 24 uur per dag door en om dit zo goed mogelijk laten verlopen heb jij als Maintenance Planner een cruciale rol. Dankzij jou blijven de lijnen draaien en leveren we onze producten op tijd. Jij: een geweldige uitdaging en een fijn team. Wij: een positieve, mensgerichte collega waar we af en toe ook veel lol mee hebben.


Functiebeschrijving

Als Maintenance Lead bij Intersnack Nederland B.V. draag jij zorg voor de technische staat van de afdeling. Jij zit aan het stuur dus jij bepaalt – samen met jouw collega’s – hoe het productieproces op jullie afdeling soepel, effectief en storingsvrij gaat verlopen. Je stuurt de onderhoudswerkzaamheden aan, stelt het onderhoudsplan op en maakt een afweging tussen preventief en correctief onderhoud. Je doet diepteanalyses op breakdowns om de grondoorzaak van de afwijking of breakdown te analyseren. Technische processen en procedures optimaliseer je in lijn met Ultimo waarbij je uiteraard de voorschriften op het gebied van veiligheid en hygiëne naleeft. Je beschikt over een flinke dosis technische kennis die je graag deelt met jouw collega’s. Ideeën van collega’s pak je op, want samen gaan jullie voor de beste prestatie. Knelpunten binnen de afdeling merk je op, analyseer je en zet je om in een voorstel om de structurele oplossing te bewerkstelligen. Sinds een aantal jaar werken we bij Intersnack met het Integrated Work System verbetermethodiek. Daarmee gaan we voor continue verbetering van de organisatie op alle fronten. Samen met de Line Lead en de Proces Lead vormen jullie het lijnteam. Binnen dit team werken zo’n 30 operators die worden aangestuurd door een aantal Team Leads. 100 procent betrokkenheid en 0 procent verlies is ons streven.

We vragen veel maar we bieden nog meer!
Allereerst willen we graag dat jij voor vast bij ons komt werken. Je krijgt de kans om te werken aan jouw eigen ontwikkeling. We bieden je de ruimte en het vertrouwen om een geolied proces neer te zetten. Naast een waardevolle stap in je loopbaan bieden we jou:


  • Een salaris van 3000,- tot wel 3.990,-  bruto per maand;
  • Opleidingsmogelijkheden;
  • Een gezellig team waarin we voor elkaar klaarstaan;
  • 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen per jaar;
  • 8% vakantietoeslag;
  • Niet 1 maar 4 keer per jaar een ‘kerstpakket’ met gratis producten;
  • Een personeelswinkel waar jij producten met korting scoort;
  • Reiskostenvergoeding van deur-tot-deur;
  • Je neemt deel aan onze pensioenregeling met twee derde werkgeversbijdrage;
  • En heb recht op collectiviteitskorting op verzekeringen.


Dit vragen wij van jou
Je hebt hbo werk- en denkniveau en bij voorkeur een technische achtergrond. Een technisch bedrijfskundige, werktuigbouwkundige of mechanische achtergrond is handig. Je begeeft je graag en vaak op de productievloer. Jij zorgt ervoor dat je tussen de mensen staat maar je bent ook daadkrachtig; je laat je niet snel van de wijs brengen. Werkplezier vind je belangrijk en daar draag jij graag jouw steentje aan bij.


Wij vinden jouw welzijn belangrijk, zijn succesvol en hebben de ambitie om verder groeien. Groei jij met ons mee?
We maken deel uit van de internationale Intersnack Group met vestigingen in heel Europa. In Nederland zijn we te vinden in hoofdvestiging Doetinchem, Lelystad en Hardinxveld-Giessendam. Innovatie, flexibiliteit, duurzaamheid en klantgerichtheid zijn onze sterke punten. Je hebt vast wel eens iets van ons gegeten, we produceren van hartige snacks en knapperige popcorn tot voedzame noten en smeuïge pindakaas. We produceren, verpakken en verkopen deze producten onder merknamen als Chio, POM-BÄR en bijvoorbeeld Tyrrells maar ook onder private labels voor retailers.


Groot genoeg om voorop te kunnen lopen, klein genoeg om nog steeds ondernemend, flexibel en persoonlijk te blijven. Ook dat is Intersnack, dat voel je. Op de drie Nederlandse locaties is de sfeer goed, iedereen kent iedereen en de lijnen zijn prettig kort Dat maakt dat we gericht kunnen inspelen op de wensen en behoeften van klanten en consumenten maar ook die van medewerkers. Zo zijn lange dienstverbanden en interessante carrièrepaden eerder regel dan uitzondering.

Zien we je snel?

Ben je nieuwsgierig en wil je graag eens komen kijken, je bent van harte welkom. Wij maken graag kennis met je en kijken graag samen met jou of jij - net als heel veel van onze collega’s - gelukkig gaat worden van werken bij Intersnack. Bel of WhatsApp Emma op 06-16026746.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar