Skip to content

Logistiek Procescoördinator

Lelystad€ 3.300 - € 3.900 per maand

Smakelijke kennismaking!

Jouw steentje bijdragen aan de efficiëntie van onze goederenstroom? Wij hebben dé uitdaging voor jou!

Op onze Intersnack vestiging in Lelystad produceren we zoutjes, chips, kroepoek en popcorn en dat doen we in een hoog tempo. Onze dagelijkse uitdaging is om alle supermarkten van de juiste voorraden te voorzien en dit lukt mede dankzij jou! Onder jouw toezicht verloopt het logistieke proces gecontroleerd en gepland. Jij zorgt voor borging, naleving en verbetering van de interne werkprocessen.


Jouw rol

Als Logistiek Procescoördinator werk jij in een continu ontwikkelende omgeving. Je draagt bij aan de verbetering van de efficiency van de fysieke goederenstroom. Jouw doel is om verliezen in het logistieke proces te identificeren, analyseren en vervolgens elimineren. Intersnack werkt volgens het Integrated Work System (IWS) waarmee we continu verbeteren en als totale fabriek verder groeien. Je gebruikt de tools uit IWS om het logistieke proces zo goed mogelijk te laten verlopen.

Je verzamelt, analyseert en interpreteert data. Je stelt acties op om het proces te verbeteren, naar aanleiding van de data. De acties ga je vertalen naar een goed jaarplan. Je onderhoudt contact met het bedrijf dat de afvalstromen regelt en controleert de facturen. Je beheert en ontwikkelt werkinstructies en benodigde documentatie en je zorgt daarbij voor kennisoverdracht en begeleiding richting de teams.


Klaar voor een uitdaging?

Je hebt een afgeronde hbo-opleiding, liefst in de richting logistiek of supply chain. Je hebt affiniteit met techniek en geautomatiseerde systemen. Het is voor jou geen probleem om snel te schakelen tussen prioriteiten.

Binnen onze organisatie zijn er veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen, dus ook als je aan het begin van je loopbaan staat, nodigen we je van harte uit om te reageren.


We vragen veel maar bieden je nog meer!
Allereerst een fijne werkomgeving met veel gedreven en behulpzame collega’s die er samen met jou écht wat van willen maken. Het salaris voor deze functie bedraagt tussen de €3300- €3900 bruto per maand, afhankelijk van je kennis en ervaring.  Daarnaast biedt Intersnack je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan:
- goede studiefaciliteiten;
- 8% vakantiegeld;
- 25 verlofdagen die worden aangevuld met 12 ATV dagen voor een optimale werk- privébalans;
- Voorwaardelijke winstdeling;
- PGB pensioenregeling;
- eigen Intersnack regeling.


Wij vinden jouw welzijn belangrijk, zijn succesvol en hebben de ambitie om verder groeien. Groei jij met ons mee?
We maken deel uit van de internationale Intersnack Group met vestigingen in heel Europa. We produceren, verpakken en verkopen deze producten onder merknamen als Chio, POM-BÄR en bijvoorbeeld Tyrrells maar ook onder private labels voor retailers. Daarnaast leveren wij halffabricaten aan de voedingsmiddelenindustrie.


Groot genoeg om voorop te kunnen lopen, klein genoeg om nog steeds ondernemend, flexibel en persoonlijk te blijven. Dat is ook Intersnack, dat voel je. Op de drie Nederlandse locaties is de sfeer goed, iedereen kent iedereen en de lijnen zijn prettig kort Dat maakt dat we gericht kunnen inspelen op de wensen en behoeften van klanten en consumenten maar ook die van medewerkers. Zo zijn lange dienstverbanden en interessante carrièrepaden eerder regel dan uitzondering. Onze kantoorwerkplekken zijn modern. Dat laatste geldt ook voor onze productieomgevingen waar we volop investeren in innovatie, veiligheid, efficiëntie en ergonomie. Bij Intersnack zorgen we zo voor talloze geluks- of gezondheidsmomentjes bij consumenten in heel Nederland. En dat maakt ons dan weer gelukkig!

Zien we je snel?

Bel of app met Iris, haar nummer is 06-10114611, zij kan je alles vertellen over Intersnack, de baan en hoe het is om hier te werken. Wel het echte verhaal natuurlijk, zodat we samen met jou een goede inschatting kunnen maken of Intersnack en de baan van Logistiek Procescoördinator dé kans voor jou is.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar