Skip to content

Logistiek Manager

Hardinxveld-Giessendam

Smakelijke kennismaking!

Kunnen we bij jou terecht voor het perfecte logistieke proces?
Dan ben jij de Logistiek Manager die wij zoeken! Op onze Intersnack vestiging in Hardinxveld verpakken we noten en notenmixen voor de huismerken van vele bekende supermarkten. Onze dagelijkse uitdaging is om de winkels van de juiste voorraden te voorzien en jij hebt hierin een sleutelrol.


Jouw uitdaging als Logistiek Manager
Jouw team bestaat uit 14 collega’s waarvan 12 logistieke medewerker en 2 teamleads die in ploegen diensten werkzaam zijn. Het logistieke team is verantwoordelijk voor het ontvangen en uitleveren van grondstoffen aan de productie, de afvoer van producten uit de productieafdelingen en het uitleveren van deze producten naar onze afnemers. Noten verpakken staat gelijk aan een super dynamisch proces en juist dán is een goede werksfeer extra belangrijk. Daar geloven wij in en maken wij ons hard voor, elke dag. Jouw werkplezier is aanstekelijk en je collega’s voelen zich door jou gezien en gehoord. Jij neemt de leiding maar stimuleert je team om zelf beslissingen en initiatief te nemen.

Daarnaast heb je aandacht voor het proces. Dankzij jou is er een gedegen basis om de dagelijkse doelstellingen te realiseren, maar je houdt je ook bezig met optimalisatie op het gebied van veiligheid, kwaliteit, efficiëntie en automatisering. Intersnack werkt volgens het Integrated Work System (IWS) waarmee we continu verbeteren en als totale fabriek verder groeien. Je streeft naar een team dat zoveel mogelijk op eigen kracht opereert en eigenlijk probeer je jezelf als leidinggevende overbodig te maken.

Klaar voor een uitdaging?!
Je bent een echte logistiekeling. Je wil graag een optimaal resultaat en weet anderen op een overtuigende en prettige manier hierin mee te nemen. De functie van Logistiek Manager is een vrije rol met veel ruimte om je eigen ideeën uit te voeren. Je voelt je thuis in een productie-omgeving en schakelt makkelijk tussen de verschillende collega’s en ook met externe contacten. Je bent in staat om data te vertalen naar iets werkbaars en dus is een abstract denkniveau heel belangrijk. Ervaring in een leidinggevende rol is een echte pré.

Verder vragen we voor de vacature van jou als Logistiek Manager:

  • HBO werk- en denkniveau richting logistiek of bedrijfskunde;
  • Servant leadership: in staat om als leider je team vanuit hun eigen kracht te laten werken;
  • Kennis van digitale systemen (MS-office, ERP, MES);
  • Goede beheersing van Nederlands en Engels;
  • Dat je fulltime beschikbaar bent;
  • Dat je graag in Hardinxveld (standplaats) wil komen werken;
  • Een brede visie voor je rol binnen het Leadership team.

We vragen veel maar bieden je nog meer!
Allereerst een fijne werkomgeving met veel gedreven en behulpzame collega’s die er samen met jou écht wat van willen maken. Het salaris voor deze functie bedraagt tussen €3500 tot €5000 bruto per maand, afhankelijk van je kennis en ervaring. Daarnaast biedt Intersnack je uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden.

Hierbij kun je denken aan:
- goede ontwikkelingsfaciliteiten;
- 8% vakantiegeld;
- 25 verlofdagen, 3 roostervrije dagen en (vanaf 45 jaar) 1 tot 5 dagen extra;
- Voorwaardelijke winstdeling;
- PGB pensioenregeling.

Zien we je snel?

Wij vinden jouw welzijn belangrijk, zijn succesvol en hebben de ambitie om verder groeien. Groei jij met ons mee?
We maken deel uit van de internationale Intersnack Group met vestigingen in heel Europa. We produceren, verpakken en verkopen deze producten onder merknamen als Chio, POM-BÄR en bijvoorbeeld Tyrrells maar ook onder private labels voor retailers. Groot genoeg om voorop te kunnen lopen, klein genoeg om nog steeds ondernemend, flexibel en persoonlijk te blijven. Dat is ook Intersnack.. Op de drie Nederlandse locaties is de sfeer goed, iedereen kent iedereen en de lijnen zijn prettig kort Dat maakt dat we gericht kunnen inspelen op de wensen en behoeften van klanten en consumenten maar ook die van medewerkers. Zo zijn lange dienstverbanden en interessante carrièrepaden eerder regel dan uitzondering. Onze kantoorwerkplekken zijn modern. Dat laatste geldt ook voor onze productieomgevingen waar we volop investeren in innovatie, veiligheid, efficiëntie en ergonomie. Bij Intersnack zorgen we zo voor talloze geluks- of gezondheidsmomentjes bij consumenten in heel Nederland. En dat maakt ons dan weer gelukkig!

Zien we je snel?


Bel met Romee, haar nummer is 06-46499088, zij kan je alles vertellen over Intersnack, de baan en hoe het is om hier te werken. Wel het echte verhaal natuurlijk, zodat we samen met jou een goede inschatting kunnen maken of Intersnack en de baan van Logistiek Manager dé kans voor jou is.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar