Skip to content

Kwaliteitsmedewerker

Doetinchem€ 2.500 - € 3.500 per maand

Smakelijke kennismaking!

Bij Intersnack in Doetinchem produceren we allerlei soorten pindakaas en bakken we noten. Producten die jij in de supermarkt vast wel eens tegen bent gekomen. Juist hier zijn wij trots op, bijna iedereen heeft wel eens iets lekkers van ons gegeten.
De kwaliteit van onze producten staat bij ons altijd voorop en daarin doen wij geen concessies. Jij krijgt er energie van als je ziet dat de kwaliteit, voedselveiligheid en het bewustzijn hiervan op de productielocatie verbetert. Continu verbeteren en procedures op het gebied van kwaliteit kunnen we met een gerust hart aan jou overdragen. Jij tilt samen met ons team de kwaliteitsafdeling op onze productielocatie naar een nóg hoger niveau!


Jouw rol als kwaliteitsmedewerker

Jouw rol als kwaliteitsmedewerker is van groot belang binnen onze organisatie. Je bent onderdeel van het Site Quality team dat bestaat uit zes medewerkers. Jij zorgt samen met je team dat de productieteams, de productiekwaliteit kunnen waarborgen. Je werkzaamheden voer je zowel op kantoor als in productie uit. De kern van je werk bestaat uit:

 • Het uitvoeren van (hygiëne)controles en metingen;
 • Het ondersteunen van de productie met het oplossen van blokkades, meldingen, RCA’s en CAPA’s;
 • Het verzamelen en nemen van monsters die je inzet richting het externe lab;
 • Het opstellen en coördineren van de monsterplanning, welke voldoet aan de wettelijke- en klanteisen;
 • Het beoordelen van monsters op smaak, geur én kleur; je onderzoekt of producten voldoen aan de specificatie;
 • Het ondersteunen met klant- en systeem audits, zoals BRC, IFS, GMP, AIB, SimplyOK en Skal;
 • Uitvoeren en coördineren van diverse facilitaire zaken;
 • Het uitvoeren van interne audits.


Klaar voor een uitdaging?

Jij gaat voor maximale kwaliteit en weet anderen op een overtuigende en prettige manier hierin mee te nemen. Je bent communicatief vaardig en voelt je thuis in een productie-omgeving. Daarom schakel je makkelijk tussen de verschillende collega’s. Jij krijgt energie van het proactief aandragen van verbeteringen binnen het eigen vakgebied en deelt onze ambitie om de kwaliteitsafdeling naar een hoger niveau te brengen. Je hebt veel werkervaring en wil dit graag toepassen in een productieomgeving. Verder heb je een afgeronde mbo- of hbo-opleiding in de richting van de voedingsmiddelenindustrie, levensmiddelentechnologie of voeding en productie. Ben je net afgestudeerd en op zoek naar een leerzame startende functie? Dan dagen wij je ook uit om te solliciteren. Tot slot ben je tussen de 32 en 40 uur per week beschikbaar.


We vragen veel maar bieden meer!

Allereerst kom je terecht in een fijne werkomgeving met een leuk en gedreven team, die er samen met jou écht wat van willen maken. Het salaris voor deze functie ligt tussen de €2.500 tot €3.500 bruto per maand, op basis van 40 uur, afhankelijk van je kennis en ervaring. Verder bieden wij jou:

 • De mogelijkheid om met ons mee te groeien;
 • Goede studiefaciliteiten;
 • 8% vakantiegeld;
 • 25 verlofdagen, 12 ATV dagen;
 • Een pensioenregeling met twee derde werkgeversbijdrage;
 • Het recht op een collectiviteitskorting op verzekeringen.


Wij vinden jouw welzijn belangrijk, zijn succesvol en hebben de ambitie om verder te groeien. Groei jij met ons mee?

Groot genoeg om voorop te kunnen lopen, klein genoeg om nog steeds ondernemend, flexibel en persoonlijk te blijven. Dat is Intersnack. Op de drie Nederlandse locaties is de sfeer goed, iedereen kent iedereen en de lijnen zijn prettig kort. Dat maakt dat we gericht kunnen inspelen op de wensen en behoeften van klanten en consumenten maar ook die van medewerkers. Zo zijn lange dienstverbanden en interessante carrièrepaden eerder regel dan uitzondering. Onze productieomgevingen zijn modern, we investeren volop in innovatie, veiligheid, efficiëntie en ergonomie. Bij Intersnack zorgen we zo voor talloze geluksmomentjes bij consumenten in heel Nederland. En dat maakt ons dan weer gelukkig!

Zien we je snel?

Geïnteresseerd? Bel met Emma, haar nummer is 06 – 16 026746, zij kan je alles vertellen over Intersnack, de baan en hoe het is om hier te werken. Samen kunnen we een goede inschatting maken of Intersnack jouw nieuwe werkplek is.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar