Skip to content

IT- support engineer

Doetinchem

Smakelijke kennismaking!

Zonder jou kan onze organisatie niet draaien. Zoek jij een veelzijdige rol en hou je van interactie binnen IT? Dan is de rol van IT-support engineer bij de lekkerste werkgever van Nederland echt iets voor jou!


Jouw werkzaamheden als IT-support Engineer

Intersnack heeft een dynamische gebruikersorganisatie waarin jij als zeer belangrijke schakel niet mag ontbreken. Je beheert de verschillende informatiesystemen en zorgt ervoor dat alles werkt zoals het hoort. Daarbij ondersteun je de collega’s die met deze systemen werken vanuit onze servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt voor gebruikers en stakeholders en je lost IT-gerelateerde vragen en problemen op. Hierbij prioriteer en analyseer je de belangrijke zaken. Je trekt binnenkomende incidenten zelfstandig naar je toe, maar uiteraard word je in complexere situaties geholpen door je een van je 7 IT-collega’s uit het team. Zij willen altijd met je sparren! Dankzij jou kan iedere collega van Intersnack Nederland en Intersnack Procurement zijn of haar werk goed blijven uitvoeren. Naast het oplossen van IT gerelateerde problemen, beheer je de uitgifte van nieuwe hard- en software, voorzie je onze collega’s van informatie en faciliteer je de inrichting van nieuwe werkplekken. Ook bewaak en analyseer je de voortgang en doorlooptijd van verschillende meldingen. Kortom: geen dag is hetzelfde!


Je neemt actief deel aan projecten en verbetertrajecten die spelen binnen Intersnack. Knelpunten binnen de afdeling merk je op, analyseer je en je doet een voorstel om een structurele oplossing te bewerkstelligen. Met jouw enthousiasme koppel je oplossingen gemakkelijk terug aan collega’s. Als IT- support Engineer ben jij medeverantwoordelijk voor het beheer en verbeteren van de systemen. Daarom is het van belang dat je het leuk vindt om een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkelingen binnen Intersnack.


We vragen veel maar we bieden nog meer!
Je krijgt de kans om te werken aan jouw eigen ontwikkeling. We bieden je de ruimte en het vertrouwen om jouw plek binnen onze organisatie te vinden. Naast een waardevolle stap in je loopbaan bieden we jou:

  • tot wel 3.300 euro bruto per maand;
  • reiskostenvergoeding van deur-tot-deur;
  • opleidingsmogelijkheid;
  • werken in een gezellig team waarin we voor elkaar klaarstaan;
  • 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen per jaar;
  • 8% vakantietoeslag;
  • niet 1 maar 4 keer per jaar een ‘kerstpakket’ met gratis producten;
  • een personeelswinkel waar jij producten met korting scoort;
  • je neemt deel aan onze pensioenregeling met tweederde werkgeversbijdrage;
  • en hebt recht op collectiviteitskorting op verzekeringen.


Dit vragen wij van jou
Je bent in bezit van een MBO niveau 4 diploma in de richting van IT. Werkervaring of een stage-ervaring is handig, maar dit is niet noodzakelijk. Dus ook als je pas bent afgestudeerd in de richting van IT, dagen we je uit om te solliciteren. Het is van belang dat je ondanks de dynamiek prioriteiten kan blijven stellen, zodat het overzicht goed bewaakt blijft. Naast een goede beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift, kun je jezelf ook prima redden in het Engels. Voor ons is het belangrijk dat onze nieuwe collega barst van energie. Werkplezier vinden wij heel belangrijk en daar draag je graag jouw steentje aan bij.


Wij vinden jouw welzijn belangrijk, zijn succesvol en hebben de ambitie om verder groeien. Groei jij met ons mee?
We maken deel uit van de internationale Intersnack Group met vestigingen in heel Europa. In Nederland zijn we te vinden in hoofdvestiging Doetinchem, Lelystad en Hardinxveld-Giessendam. Je hebt vast wel eens iets van ons gegeten, we produceren van hartige snacks en knapperige popcorn tot voedzame noten en pindakaas. We produceren, verpakken en verkopen deze producten onder merknamen als Chio, POM-BÄR en bijvoorbeeld Tyrrells maar ook onder private labels voor retailers.


Groot genoeg om voorop te kunnen lopen, klein genoeg om nog steeds ondernemend, flexibel en persoonlijk te blijven.

Ook dat is Intersnack, dat voel je. Op de drie Nederlandse locaties is de sfeer goed, iedereen kent iedereen en de lijnen zijn prettig kort. Dat maakt dat we gericht kunnen inspelen op de wensen en behoeften van klanten en consumenten maar ook die van medewerkers. Zo zijn lange dienstverbanden en interessante carrièrepaden eerder regel dan uitzondering.

Zien we je snel?

Ben je nieuwsgierig en wil je graag eens komen kijken, je bent van harte welkom. Wij maken graag kennis met je en kijken graag samen met jou of jij - net als heel veel van onze collega’s - gelukkig gaat worden van werken bij Intersnack. Bel of WhatsApp Dustin op 06-42497257.of

Apply with Indeed onbeschikbaar