Skip to content

Internationaal Talent Traineeship 2024

Doetinchem

Smakelijke kennismaking!

Jij wil je ontwikkelen in een snelgroeiend voedingsbedrijf met een passie voor duurzaamheid. Jij bent recent afgestudeerd en staat in het begin van je carrière. Jij wil een kans om te verkennen in welke richting je binnen een productieomgeving het beste op je plek bent. Uit jouw profiel spreekt lef, jij neemt de verantwoordelijkheid voor je eigen loopbaan. Spreekt dit jou aan? Dan ben jij het speciale ingrediënt dat we zoeken!


Wie zijn wij?

Intersnack is uitgegroeid tot een Europese toonaangevende producent van hartige snacks. Succesvol en groeiend, onze omzet in 2022 bedroeg meer dan € 4 miljard. In Nederland produceren wij chips, pindakaas en noten(mixen). Je kent ons van de merken Chio, POM-BÄR en Tyrrells, maar – misschien zonder het te weten- ook van onze private label producten. Vrijwel zeker heb je iets van ons in huis! Omdat Intersnack niet beursgenoteerd is, kunnen we ons bedrijf runnen met een lange termijnvisie en ons inzetten voor een duurzamere wereld. Onze kracht ligt in het feit dat we zowel regionaal als internationaal sterk zijn. We zijn ook een bedrijf met een unieke teamspirit. We dagen elkaar uit om te verbeteren en we stellen elkaar in staat verantwoordelijkheid te nemen voor wat we doen.


Hoe ziet het Internationaal Talent Traineeship eruit?

Er is plek voor 8 talenten om zich bij de Intersnack Group aan te sluiten en deel uit te maken van ons nieuwe internationale talentenprogramma dat start in januari 2024. Tijdens dit unieke programma verken je de wereld van hartige snacks. In 3 jaar tijd maak je kennis met onze Supply Chain en Operations. Je gaat ervaring en vaardigheden opdoen terwijl je tijd doorbrengt in onze productiefabrieken, in Doetinchem (tevens hoofdkantoor) en/of in Lelystad of Hardinxveld-Giessendam. Een deel van het traject doorloop je bij een van onze andere fabrieken in het Verenigd Koninkrijk of Europa. Ook breng je tijd door in Düsseldorf (Dld), waar het Europese hoofdkantoor van Intersnack Group zich bevindt. Na het programma verwachten we dat je alle benodigde kennis en ervaring hebt opgedaan om door te groeien binnen ons bedrijf. Tijdens het programma zijn er meerdere contactmomenten met de andere internationale talenten en een toegewijde buddy. Ook heb je regelmatig contact met de Supply Chain- en Operations-directeuren om jouw voortgang te bespreken.

Voor dit unieke programma zoeken we high potentials. In ruil voor jouw ambitie en inzet, stelt onze open en ondernemende cultuur je in staat om vanaf dag één bij te dragen en in sneltreinvaart te groeien naar de rol die jou het beste past.

Mogelijke opdrachten kunnen zijn:

  • Ons Global Supply Chain-team ondersteunen bij het verbeteren en ontwikkelen van nieuwe strategieën;
  • Het optimaliseren van systemen en processen in onze operatie;
  • Verantwoordelijkheid voor de regionale planning van onze snackproductie;
  • Ondersteuning bij onze voortdurende missie om verspilling te elimineren.


Wie ben jij?

Om het talentprogramma succesvol te doorlopen, zoeken wij iemand met een Bachelor of Masterdiploma, in een technisch- of bedrijfskundige richting. Bij voorkeur met een focus op Supply Chain, Management, Logistiek, Productie of vergelijkbaar. Daarnaast is aantoonbare ervaring –opgedaan  in een stage of bijbaan- een vereiste. We vinden het belangrijk dat jij kan laten zien dat jij een werkomgeving begrijpt en kan werken in een team. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Ten slotte werk jij graag in internationale omgeving.


Wat bieden wij?

Het talentprogramma is een leerzaam, gevarieerd en uitdagend ontwikkeltraject bij één van Europa's grootste producenten van hartige snacks. Je krijgt de kans om te groeien in een omgeving waar we veel en graag samenwerken, maar je ook als individu erkend wordt. Er is altijd ruimte voor goede initiatieven en je groei wordt beloond. Daarnaast ontvang je:

  • Direct een vast contract bij Intersnack Nederland;
  • Een uitstekend en passend arbeidsvoorwaardenpakket.


Het programma start januari 2024 a.s., maar eerder instromen is mogelijk.

Zien we je snel?

We kijken uit naar je sollicitatie! Voor meer informatie, stuur een bericht of bel Emma op 06 - 16026746. Samen kunnen we kijken of dit een passende kans is voor jou en Intersnack.
of

Apply with Indeed onbeschikbaar