Skip to content

Internationaal Account Manager Private Label

Doetinchem

Smakelijke kennismaking!

Jij zoekt een kans om met jouw ervaring en gevoel voor commercie impact te maken. Wij hebben een vacature voor de functie van Internationaal Accountmanager Private Label, standplaats Doetinchem.


Met een omzet van meer dan € 3,6 miljard in 2022 behoren wij tot een van de grootste snackproducenten van Europa. De drijvende kracht achter onze omzetgroei is onze ondernemende cultuur die wij als bedrijf zo koesteren: een fijne sfeer, bijzonder korte lijnen, weinig politiek, veel ruimte voor initiatief en oog voor milieu en duurzaamheid, dat kenmerkt Intersnack. We kunnen in het nu, snel beslissingen nemen, maar ons richten op de lange termijn.

We maken deel uit van de Intersnack Group met vestigingen in heel Europa. In Nederland zijn we te vinden in hoofdvestiging Doetinchem, Lelystad en Hardinxveld-Giessendam. In totaal werken er in Nederland circa 500 mensen.

Binnen het Account Managementteam word jij verantwoordelijk voor onze private labels, met als focus categorieën noten, pindakaas en snacks. Zowel binnen Nederland als ook internationaal, met name Scandinavië.


Jouw uitdaging

In de categorieën noten, pindakaas en snacks heeft Intersnack een sterke marktpositie en worden we door retailers als een serieuze categoriepartner gezien. Daar komt bij dat zowel noten als pindakaas als plantaardige, duurzame eiwitbronnen volledig aansluiten bij belangrijke trends op het gebied van gezondheid en duurzaamheid. Dit betekent dat er nog veel groeipotentieel in deze categorieën zit, wat we samen met onze retailpartners willen oppakken. Als Accountmanager weet jij ons marktaandeel te vergroten waarbij je naar een gezamenlijk optimum streeft voor Intersnack en onze retailers.

Het is een functie met veel focus op contractmanagement. Factoren als de beschikbaarheid en de dollarkoers zijn van invloed op de dagprijs van de grondstoffen. De rol die jij inneemt in dit proces, maakt het verschil tussen een goede en een slechte deal.

Samen met 7 gedreven collega’s vorm je het salesteam voor Private Label. Voor de Brands is er een apart salesteam. Binnen het Private Label team heb jij de volledige verantwoordelijkheid voor je eigen accounts. Dat geeft je veel vrijheid maar maakt het ook van belang om de juiste prioriteiten te kunnen stellen. Je bent de verbinder tussen de externe partners en intern de afdelingen Inkoop, Supply Chain, Category Management en Product Management.


Wij zijn ondernemend en kijken naar de lange termijn, hoe vul jij ons aan? 
Jij floreert in een dynamische omgeving en kent de weg in de foodsector. Je hebt een relevante opleiding op minimaal HBO niveau. Private Label-ervaring is een pré, maar ook met een achtergrond in Category en/of Trade Management kan deze functie bij je passen. Excel kent geen geheimen voor jou, je kan grote hoeveelheden informatie snel en ordelijk verwerken. Jouw gesprekken en onderhandelingen zijn succesvol omdat je blijk geeft van sensitiviteit. Je staat open voor gevoelens en behoeften van anderen en bouwt bestendige relaties, zowel extern als intern. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.


We vragen veel maar bieden je nog meer!
Je vertrekpunt is solide: er is een sterke basis en een fijne werkomgeving met veel gedreven collega’s die er samen met jou écht wat van willen maken. We zijn gezond en dat betekent dat er voor goede initiatieven altijd mogelijkheden zijn. Onze vestigingen en werkplekken zijn modern en faciliteren optimaal prettig werken. Thuiswerken en flexibele aanvangstijden zijn in goede afstemming mogelijk. Als alle lichten op groen staan, bieden we je direct een vaste aanstelling bij indiensttreding. Daarnaast biedt Intersnack je een uitstekend salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en een leaseauto. Intersnack is een organisatie met reële doorgroeimogelijkheden, heb je ambitie dan bespreken we de mogelijkheden graag met je. Incidenteel internationaal reizen is onderdeel van deze functie, gemiddeld circa 4 keer per jaar.

Zien we je snel?

Wil je reageren of meer informatie? Bel, app of mail met Iris op 06-10114611/ i.hoogkamer@intersnack.nl, zij kan je alles vertellen over Intersnack, de baan en hoe het is om hier te werken. Samen kunnen we een goede inschatting maken of Intersnack jouw nieuwe werkplek is.


Een persoonlijkheidstest kan deel uitmaken van de procedure.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar