Overslaan naar content

Inbound Supply Chain Coördinator

 • Doetinchem
€ 3.340 - € 4.440 per maand

Smakelijke kennismaking!

Werken bij een multinational met een sfeer van een familiebedrijf, dat is in een notendop Intersnack. Wij werken teamgericht, zijn collegiaal en werken zelfstandig aan diverse projecten op zoek naar continue verbeteringen. Hoe tof is het om echt een bijdrage te mogen leveren aan een bedrijf als Intersnack? Je kunt dit doen door te overleggen met collega’s op kantoor of vanaf je eigen thuiskantoor zodat je je volledig kunt focussen. Jij een vaste baan bij een van meest succesvolle foodbedrijven in Nederland. Wij een optimale supply chain die tegen een stootje kan. Welkom bij Intersnack!


Jouw dag als Inbound Supply Chain Coördinator

Samen met de rest van het team, heb je veel interactie met onze Productieplanning, Logistieke afdeling, Quality Control, Inkoop en jouw leveranciers. Je bent verantwoordelijk voor een optimaal voorraad niveau op basis van sales en productieplanning en houd je onze drie fabrieken draaiende door de benodigde materialen op tijd en in de juiste hoeveelheid beschikbaar te hebben. Een belangrijke rol waarbij je oplossingsgericht moet werken om de continuïteit te waarborgen.

Wat ga je allemaal doen als Inbound Supply Chain Coördinator?

 • Beoordelen en opvolgen van de MRP-behoefte in lijn met korte en middellange sales en productieplan;
 • Tijdige aanlevering van grondstoffen en materialen (op basis van MRP);
 • Het opvolgen van onze forecast met leveranciers in lijn met inkoopcontracten;
 • Afroepen van orders en opvolgen van leveringen met onze fabrieken en warehouses;
 • Actief voorraadbeheer; je minimaliseert de voorraadkosten in de keten door optimale masterdata settings (safety stock, lead time, MOQ);
 • Meedenken in het verbeteren van werkprocessen en procedures.


Met drie fabrieken in Nederland en als onderdeel van de Intersnack Group behoren wij tot een van de grootste snackproducenten van Europa. Vanuit Doetinchem sturen we de aanvoer van materialen centraal aan voor de drie fabrieken in Nederland. In deze dynamische wereld begrijp jij als Supply Chain professional hoe belangrijk nauwkeurigheid en flexibel schakelen is om het gewenste resultaat te behalen. Dit spel speel je het liefst in een stabiel en collegiaal team en binnen een groeiende organisatie waar we de uitdagingen van vandaag altijd bekijken met morgen en overmorgen in het achterhoofd.


Zie jij jezelf al als Inbound Supply Chain Coördinator bij Intersnack? 

Jij zoekt een uitdagende functie binnen een dynamische en internationale food omgeving. Je bent nauwkeurig, oplossingsgericht, stressbestendig en een teamplayer. Ook ben je continue bezig met verbetering van het proces op het gebied van efficiency, kwaliteit en betrouwbaarheid. Verder beschik je over: 

 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré;
 • Ervaring met ERP-systemen en andere supply chain management tools is een plus punt;
 • Goede kennis van Microsoft Office, met name Excel;
 • Het betreft een fulltime (40u per week) functie.


We vragen veel maar bieden je nog meer!

Een fijne werkomgeving bij een stabiel en gezond bedrijf met veel gedreven en betrokken collega’s met een proactieve mentaliteit en alle ruimte om je ambitie waar te maken. Het salaris voor deze functie is op fulltime basis € 3.340 tot €4.440 bruto per maand, afhankelijk van je kennis en ervaring. Verder kun je denken aan: 

 • Aandacht en ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling;
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden;
 • Thuiswerken en flexibele werktijden zijn in goede afstemming mogelijk;
 • 4 keer per jaar een personeelspakket met onze lekkere producten.


Wij vinden jouw welzijn belangrijk, zijn succesvol en hebben de ambitie om verder groeien. Groei jij met ons mee?

We maken deel uit van de internationale Intersnack Group met vestigingen in heel de wereld. We produceren, verpakken en verkopen deze producten onder merknamen als Chio, POM-BÄR en bijvoorbeeld Tyrrells maar ook onder private labels voor retailers. Groot genoeg om voorop te kunnen lopen, klein genoeg om nog steeds ondernemend, flexibel en persoonlijk te blijven. Dat is ook Intersnack. Op de drie Nederlandse locaties is de sfeer goed, iedereen kent iedereen en de lijnen zijn prettig kort. Dat maakt dat we gericht kunnen inspelen op de wensen en behoeften van klanten en consumenten maar ook die van medewerkers. Zo zijn lange dienstverbanden en interessante carrièrepaden eerder regel dan uitzondering. Onze kantoorwerkplekken zijn modern. Dat laatste geldt ook voor onze productieomgevingen waar we volop investeren in innovatie, veiligheid, efficiëntie en ergonomie. Bij Intersnack zorgen we zo voor talloze geluksmomentjes bij consumenten in heel Nederland. En dat maakt ons dan weer gelukkig!

Zien we je snel?

Wij nodigen je graag uit om te solliciteren voor de rol van Inbound Supply Chain Coördinator bij Intersnack. Heb je vragen over deze functie, bel of WhatsApp dan met Nena op 06-30985970. We kijken ernaar uit om jou als nieuwe collega te verwelkomen en samen te werken aan het succes van Intersnack.


of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar