Skip to content

HSE Specialist

Doetinchem€ 3.200 - € 4.200 per maand

Smakelijke kennismaking!

Doe jij geen concessies als het om veiligheid gaat? Zin in een nieuwe werkomgeving?

Bij Intersnack in Doetinchem produceren we pindakaas en branden we noten. Wij maken het merendeel van de huismerken voor vrijwel alle supermarkten. Onze dagelijkse uitdaging is om alle klanten van de juiste voorraden te voorzien. Wij zijn op zoek naar iemand om ons fulltime te ondersteunen bij het waarborgen van veilige en gezonde werkomstandigheden. Als HSE Specialist lever jij een belangrijke bijdrage aan de gezondheid, veiligheid en werkomgeving binnen ons bedrijf.


Wat is belangrijk als HSE Specialist?

Aangezien wij voeding produceren, heeft de algehele veiligheid overlap met voedselveiligheid en is dat dus ook iets waar jij je mee bezig houdt. Als HSE Specialist ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) en de naleving van het Plan van Aanpak. Daarnaast staat energiebeheer hoog bij ons in het vaandel, jij zorgt ervoor dat een energie reductiebeleid wordt vertaald naar operationele plannen waarbij jij het benodigde draagvlak creëert. Verder signaleer je gevaren en risico’s met betrekking tot de arbeidsomstandigheden. In de breedste zin van het woord: als er een schroefje van de trapreling los zit, aarzel jij niet maar draai je hem aan. En daarna loop je in samenwerking met je collega’s alle relingen nog even na. Jouw standplaats is op ons hoofdkantoor in Doetinchem.

Verder heb je onder meer de volgende werkzaamheden:

 • Uitdragen en stimuleren van veiligheids-, gezondheids- en milieubewustzijn door de gehele organisatie;
 • Lokale IWS HSE-pilaar eigenaar;
 • Lokale BHV coördinator;
 • Advies uitbrengen aan de directie over prioriteiten of oplossingen op het gebied van HSE;
 • Verantwoordelijk voor het juist uitvoeren van het Intersnack NL beleid op gebied van HSE en houdt daarbij het draagvlak binnen de hele organisatie goed in de gaten;
 • Creëren en werken op basis van een QESH-masterplan waarin zowel jouw visie en strategie als die van de organisatie is meegenomen en daarmee is afgestemd;
 • Focus richten op het initiëren van verbeterplannen die projectmatig en tijdig worden doorgevoerd binnen de organisatie;
 • Registratie en beheer van interne en externe afwijkingen voor HSE (CAPA beheer) en de voortgangsrapportage hiervan;
 • Beheren van tijdige uitvoering van het interne auditplan, proceslijn- en omgevingsonderzoek;
 • Bij een escalatie situatie, ondersteuning bieden aan de locaties in het geval de preventiemedewerker niet aanwezig is;
 • Beheren van veiligheidsstandaarden binnen Intersnack Nederland en de implementatie daarvan.


Klaar voor een uitdaging?

Voor deze functie zijn we op zoek naar een ervaren en enthousiaste collega die beschikt over een relevante HBO-opleiding (bijvoorbeeld in de richting van veiligheidskunde). Je werkt met veel verschillende mensen samen en kan goed verbinding maken. Je hebt aantoonbare resultaten geboekt op het gebied van arbeidsomstandigheden. Je bent gewend om zelfstandig te werken en bent oplossingsgericht. Kennis van de ISO45001 en ISO50001 managementsystemen is een pré.


Eigenaarschap is een belangrijke waarde in onze organisatie. Onze visie is een factory of the future en om die visie te realiseren volgen we de IWS (Integraded Work System) -verbetermethodiek. De kern van deze methodiek is 100% betrokkenheid en nul verliezen. Ook voor de rol van HSE Specialist zoeken we dus iemand die zelf besluiten durft te nemen en collega’s richting kan geven op -in dit geval- het gebied van veiligheid. We zoeken daarnaast iemand die externe- en interne ontwikkelingen kan overzien en begrijpt wat dit betekent voor de organisatie als geheel en voor het arbobeleid in het bijzonder. Je formuleert je eigen doelen binnen IWS en wordt, zoals wij dat noemen, eigenaar van de HSE-pilaar welke ook onderdeel is van het team Energie & Duurzaamheid binnen Intersnack NL.


We vragen veel maar bieden je nog meer!
Allereerst een fijne werkomgeving met veel gedreven en behulpzame collega’s die er samen met jou écht wat van willen maken. Het salaris voor deze functie bedraagt tussen de 3.200 - € 4.200 bruto per maand, afhankelijk van je kennis en ervaring. Daarnaast biedt Intersnack je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan:
- goede studiefaciliteiten;
- 8% vakantiegeld;
- 25 verlofdagen + 12 ATV dagen;
- Voorwaardelijke winstdeling;
- PGB pensioenregeling.


Wij vinden jouw welzijn belangrijk, zijn succesvol en hebben de ambitie om verder groeien. Groei jij met ons mee?
We maken deel uit van de internationale Intersnack Group met vestigingen in heel Europa.

Groot genoeg om voorop te kunnen lopen, klein genoeg om nog steeds ondernemend, flexibel en persoonlijk te blijven. Dat is ook Intersnack. Op de drie Nederlandse locaties is de sfeer goed, iedereen kent iedereen en de lijnen zijn prettig kort. Dat maakt dat we gericht kunnen inspelen op de wensen en behoeften van klanten en consumenten maar ook die van medewerkers. Zo zijn lange dienstverbanden en interessante carrièrepaden eerder regel dan uitzondering. Onze kantoorwerkplekken zijn modern. Dat laatste geldt ook voor onze productieomgevingen waar we volop investeren in innovatie, veiligheid, efficiëntie en ergonomie. Bij Intersnack zorgen we zo voor talloze geluks- of gezondheidsmomentjes bij consumenten in heel Nederland. En dat maakt ons dan weer gelukkig!

Zien we je snel?

Bel met Sterre, haar nummer is 06 - 49 81 37 72, zij kan je alles vertellen over Intersnack, de baan en hoe het is om hier te werken. Wel het echte verhaal natuurlijk, zodat we samen met jou een goede inschatting kunnen maken of Intersnack jouw nieuwe werkplek is.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar