Overslaan naar content

HSE Coördinator 24-40 uur

 • Hardinxveld-Giessendam
€ 3.340 - € 4.440 per maand

Smakelijke kennismaking!

Doe jij geen concessies als het om veiligheid gaat? Zin in een nieuwe werkomgeving?

Bij Intersnack in Hardinxveld-Giessendam mengen en verpakken wij de heerlijkste noten en notenmixen. Wij zijn op zoek naar een HSE Coördinator om ons te ondersteunen bij het waarborgen van veilige en gezonde werkomstandigheden. Jij levert een belangrijke bijdrage aan de gezondheid, veiligheid en werkomgeving binnen ons bedrijf.


Wat is belangrijk als HSE Coördinator?

Veiligheid is onze prioriteit nummer één. Elke dag veilig naar huis kunnen gaan na je werk is het belangrijkste wat er is. Wij zeggen dit niet alleen, wij werken hier ook aan. Aangezien wij voeding produceren, heeft de algehele veiligheid overlap met voedselveiligheid en is dat dus ook iets waar jij je mee bezig houdt.


Als HSE Coördinator ben je verantwoordelijk voor het uitdragen en stimuleren van veiligheids-, gezondheids- en milieubewustzijn door de gehele organisatie. Verder signaleer je gevaren en risico’s met betrekking tot de arbeidsomstandigheden. In de breedste zin van het woord: als er een schroefje van de trapreling los zit, aarzel jij niet maar draai je hem aan. En daarna loop je in samenwerking met je collega’s alle relingen nog even na. Jouw standplaats is op onze vestiging in Hardinxveld-Giessendam.

Verder heb je onder meer de volgende werkzaamheden:

 • Uitdragen en stimuleren van veiligheids-, gezondheids- en milieubewustzijn door de gehele organisatie;
 • Lokale IWS HSE-pilaar eigenaar;
 • Lokale BHV coördinator;
 • Advies uitbrengen aan management/medewerkers over prioriteiten of oplossingen op het gebied van HSE;
 • Verantwoordelijk voor het juist uitvoeren van het Intersnack NL beleid op gebied van HSE en houdt daarbij het draagvlak binnen de hele organisatie goed in de gaten;
 • Focus richten op het initiëren van verbeterplannen die projectmatig en tijdig worden doorgevoerd binnen de organisatie;
 • Faciliteren van rootcause-analyses n.a.v. signaleringen, incidenten en (bijna) ongevallen en coördineren van schriftelijke rapportage en opvolging van acties;
 • Registratie en beheer van interne en externe afwijkingen voor HSE (CAPA beheer) en de voortgangsrapportage hiervan;
 • Initiëren en coördineren van zowel interne als externe HSE audits en analyses (o.a. RI&E, werkplekinspecties);
 • Invulling geven aan de rol van Preventiemedewerker binnen de plant.


Klaar voor een uitdaging?

Voor deze functie zijn we op zoek naar een ervaren en enthousiaste collega die beschikt over een relevante hbo-opleiding (bijvoorbeeld in de richting van veiligheidskunde). Heb jij nog geen relevante kennis of ervaring? Dan bieden wij jou een MVK-opleiding aan, zodat jij de juiste ingrediënten bezit om te kunnen starten binnen ons team! Je werkt met ongeveer iedereen binnen onze organisatie. Niet alleen met je collega's in Hardinxveld-Giessendam, maar ook met collega's van de andere 2 locaties in Nederland. Je kan daarom dus goed verbinding maken. Je bent gewend om zelfstandig te werken en bent oplossingsgericht. Het is belangrijk dat je structuur kunt aanbrengen en het overzicht houdt. Dit betekent dat je prioriteiten moet kunnen stellen. Het gebeurt regelmatig dat de dag die je had gepland, achteraf een hele andere is geworden. Dit brengt je niet van je stuk, dit geeft jou juist energie!


Eigenaarschap is een belangrijke waarde in onze organisatie. Onze visie is een factory of the future en om die visie te realiseren volgen we de IWS (Integraded Work System) -verbetermethodiek. De kern van deze methodiek is 100% betrokkenheid en nul verliezen. Ook voor de rol van HSE Coördinator zoeken we dus iemand die zelf besluiten durft te nemen en collega’s richting kan geven op -in dit geval- het gebied van veiligheid. We zoeken daarnaast iemand die externe- en interne ontwikkelingen kan overzien en begrijpt wat dit betekent voor de organisatie als geheel en voor het arbobeleid in het bijzonder. Je formuleert je eigen doelen binnen IWS en wordt, zoals wij dat noemen, eigenaar van de HSE-pilaar.


Verder vragen we van je:

 • Ervaring met werken in een productie-omgeving is een pré;
 • Ervaring met werken in de foodindustrie is een pré;
 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Een beschikbaarheid tussen de 24 en 40 uur.


We vragen veel maar bieden je nog meer!
Allereerst een fijne werkomgeving met veel gedreven en behulpzame collega’s die er samen met jou écht wat van willen maken. Het salaris voor deze functie bedraagt tussen de 3.340 - € 4.440 bruto per maand (o.b.v. fulltime), afhankelijk van je kennis en ervaring.

Daarnaast biedt Intersnack je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan:

 • Goede studiefaciliteiten;
 • 25 verlofdagen + 12 ATV dagen;
 • Voorwaardelijke winstdeling;
 • Een pensioensregeling met twee derde werkgeversbijdrage;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Mobiele telefoon/laptop;
 • Deelname collectieve verzekeringen;
 • Onze eigen personeelsvereniging.


Wij vinden jouw welzijn belangrijk, zijn succesvol en hebben de ambitie om verder groeien. Groei jij met ons mee?
We maken deel uit van de internationale Intersnack Group met vestigingen in heel de wereld. Groot genoeg om voorop te kunnen lopen, klein genoeg om nog steeds ondernemend, flexibel en persoonlijk te blijven. Dat is ook Intersnack. Op de drie Nederlandse locaties is de sfeer goed, iedereen kent iedereen en de lijnen zijn prettig kort. Dat maakt dat we gericht kunnen inspelen op de wensen en behoeften van klanten en consumenten maar ook die van medewerkers. Zo zijn lange dienstverbanden en interessante carrièrepaden eerder regel dan uitzondering. Onze kantoorwerkplekken zijn modern. Dat laatste geldt ook voor onze productieomgevingen waar we volop investeren in innovatie, veiligheid, efficiëntie en ergonomie. Bij Intersnack zorgen we zo voor talloze geluksmomentjes bij consumenten in heel Nederland. En dat maakt ons dan weer gelukkig!

Zien we je snel?

Bel of app met Iris op nummer 06 – 10114611, zij kan je alles vertellen over Intersnack en de functie. Samen kunnen we een goede inschatting maken of Intersnack jouw nieuwe werkplek is.


of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar