Skip to content

HR-Support medewerker

Doetinchem€ 2.700 - € 3.500 per maand

Smakelijke kennismaking!

Ben jij mensgericht, secuur en heb jij jouw administratie altijd tiptop in orde? Mooi! Op onze hoofdlocatie in Doetinchem zoeken wij een nieuwe HR-collega, voor minimaal 32 uur, met een hands-on mentaliteit die het ook leuk vindt om actief mee te denken over het optimaliseren van onze HR-processen.


Jouw uitdaging als HR-Support medewerker

Als HR-Support medewerker maak je deel uit van ons HR-team dat bestaat uit vier HR- adviseurs en een HR-manager. In deze functie draag jij voornamelijk verantwoordelijkheid voor de gehele HR-administratie. Hierbij ondersteun jij de HR-adviseurs onder andere met een adequate en zorgvuldige personeelsadministratie (in-door-en uitstroom), zodat onze collega’s een correcte en zorgvuldige salarisbetaling krijgen. Hiervoor gebruiken wij Afas Profit.

We zijn een mensgerichte organisatie en hebben met onze afdeling een verbindende rol binnen de organisatie. De cultuur bij Intersnack en onze afdeling is transparant en open. Onze collega’s weten ons te vinden voor hulpvragen. Jij staat collega’s graag te woord en helpt ze op een servicegerichte manier verder. Daarnaast zoeken wij een collega die:

 • Zorgdraagt voor de urenverwerking in ATPS;
 • HR-rapportages voorbereidt op bijvoorbeeld het gebied van ziekteverzuim en in-door-en uitstroom;
 • Servicegericht is en hiermee op een efficiënte manier vraagstukken oppakt en oplost;
 • Proactief HRM-gerelateerde zaken signaleert en verbetert;
 • Zorg draagt voor het optimaal functioneren van diverse HR- processen, systemen en rapportages in operationeel maar ook projectmatig verband;
 • Ervoor zorgt dat HR-systemen optimaal werken en aansluiten op de wensen en behoeften van onze collega’s en stakeholders.

Wij streven naar continu verbeteren, wat zijn jouw kwaliteiten?

Jij staat stevig in je schoenen, bent procesmatig en gaat nauwkeurig te werk. Je bent doortastend en hebt een kritische, open houding. Communicatief ben je sterk en je bent een sociaal persoon. Daarnaast heb je:

 • Een relevante HBO of MBO+ opleiding in de richting van HRM of personeelszaken;
 • Ervaring in een soortgelijke functie;
 • Aantoonbare ervaring in het voorbereiden van de salarisadministratie;
 • Actuele kennis van HR-gerelateerde wet- en regelgeving;
 • Aantoonbare ervaring met HR-systemen en de drive om deze systemen te blijven optimaliseren;
 • Je bent goed met webapplicaties en wil graag meer kennis en ervaring opdoen met geautomatiseerde HR-systemen zoals Afas Profit en ATPS;
 • Je beschikt uiteraard ook over uitstekende Microsoft Office vaardigheden.

Wij investeren graag in jou! 

Daarom bieden wij je een fijne werkomgeving met veel gedreven en behulpzame collega’s die er samen met jou écht wat van willen maken. Het salaris voor deze functie bedraagt tussen de €2700 en €3500 bruto per maand, afhankelijk van je kennis en ervaring. Daarnaast biedt Intersnack je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan:

 • Werken in een gezellig team, dat elkaar helpt;
 • Niet 1 maar 4 keer per jaar een ‘kerstpakket’ met gratis producten;
 • 8% vakantiegeld;
 • 25 verlofdagen die worden aangevuld met 12 ATV dagen voor een optimale werk- privébalans;
 • PGB pensioenregeling.

Wij vinden jouw welzijn belangrijk, zijn succesvol en hebben de ambitie om verder groeien. Groei jij met ons mee?
We maken deel uit van de internationale Intersnack Group met vestigingen in heel de wereld. We produceren, verpakken en verkopen deze producten onder merknamen als Chio, POM-BÄR en bijvoorbeeld Tyrrells maar ook onder private labels voor retailers. Daarnaast leveren wij halffabricaten aan de voedingsmiddelenindustrie.

Groot genoeg om voorop te kunnen lopen, klein genoeg om nog steeds ondernemend, flexibel en persoonlijk te blijven. Dat is ook Intersnack.  Op de drie Nederlandse locaties is de sfeer goed, iedereen kent iedereen en de lijnen zijn prettig kort Dat maakt dat we gericht kunnen inspelen op de wensen en behoeften van klanten en consumenten maar ook die van medewerkers. Zo zijn lange dienstverbanden en interessante carrièrepaden eerder regel dan uitzondering. Onze kantoorwerkplekken zijn modern. Dat laatste geldt ook voor onze productieomgevingen waar we volop investeren in innovatie, veiligheid, efficiëntie en ergonomie. Bij Intersnack zorgen we zo voor talloze geluks- of gezondheidsmomentjes bij consumenten in heel Nederland. En dat maakt ons dan weer gelukkig!

Zien we je snel?

Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten? Wij maken graag kennis met je en kijken samen met jou of jij – net als heel veel van onze collega’s – gelukkig gaat worden van werken bij Intersnack. Bel of Whatsapp Emma op 06 -16026746.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar