Skip to content

HR Adviseur

Hardinxveld-Giessendam

Smakelijke kennismaking!

Heb jij affiniteit met een productieorganisatie en werk je graag als HR-sparringpartner binnen een internationale en sterk groeiende organisatie? Dan ben jij helemaal op jouw plek als HR-Adviseur voor onze locatie in Hardinxveld-Giessendam. Binnen onze locatie in Hardinxveld-Giessendam mengen en verpakken we noten en notenmixen voor de verschillende huismerken van vrijwel alle supermarkten en ons eigen merk Chio. Producten die jij in de supermarkt vast weleens tegen bent gekomen, daar zijn onze mensen trots op!


HR-sparringpartner binnen Intersnack

Als Business Partner van onze Plant in Hardinxveld-Giessendam maak je onderdeel uit van het Leadershipteam. Jij draagt vanuit jouw verfrissende visie, bij aan de verdere professionalisering van de HR-processen binnen onze Plant in Hardinxveld-Giessendam en Intersnack Nederland.


Jouw verantwoordelijkheden

Jij bent de adviseur- en het aanspreekpunt voor de Plant met betrekking tot verschillende HR-thema's, zoals leiderschap, HR-cyclus, werving en ziekteverzuim. Onze Operations afdeling bestaat uit ca. 110 medewerkers. Ook heb je als HR Adviseur een belangrijke rol in ons continue verbeterprogramma genaamd Integrated Work System (IWS). Binnen IWS vervul jij de rol van ‘Site Organization Pilaarleider’ waarin je onze Plant helpt in het groeien van onze medewerkers en HR processen.

We bieden je een uitdagende baan. Je managet verschillende HR-projecten en activiteiten zoals:

 • Ziekteverzuim preventie & well-being;
 • Werving & selectie in samenwerking met onze RPO-partner;
 • Het onboarden van nieuwe medewerkers, Talentmanagement en Capability building;
 • Genereren, controleren en verspreiden van relevante managementinformatie;
 • Het uitdragen van de HR-strategie, waarbij je een bijdrage levert aan de ontwikkeling, implementatie en het gezond houden van onze werkprocessen.


Waarom pas jij goed bij Intersnack?

Wij zoeken een collega die “hands-on” is, een pragmatische aanpak heeft en zelfredzaam is. Je analyseert en gaat doortastend te werk en vindt het belangrijk om HR-processen beter te maken. Veel afwisseling vind je prettig en je kunt snel schakelen. Daarnaast sta je sterk in je schoenen en ben je niet bang om belangrijke besluiten te nemen en prioriteiten te stellen. Je bent klantgericht en medewerkers benaderen je graag als ze vragen hebben. Met jouw sterke communicatieve vaardigheden creëer je verbinding en communiceer je moeiteloos op alle niveaus. Daarnaast heb je:

 • Een afgeronde opleiding op Hbo-niveau bij voorkeur richting HRM, Bedrijfskunde, Toegepaste psychologie of soortgelijk;
 • Minimaal vijf jaar werkervaring als HR-Adviseur in een (voedingsmiddelen)productie omgeving of vergelijkbare organisatie;
 • Je hebt change managementervaring (inclusief projectmanagement), organisatiesensitiviteit en bent in staat 2 stappen vooruit te denken;


We vragen veel maar bieden je nog meer!
Allereerst een fijne werkomgeving met veel gedreven en behulpzame collega’s die er samen met jou écht wat van willen maken. We bieden je een zeer concurrerend salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. De invulling van deze uitdagende functie is voor 32 uur per week, 24 uur per week is bespreekbaar. Daarnaast biedt Intersnack je uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan:

 • Goede ontwikkelingsfaciliteiten;
 • Reiskostenvergoeding van deur-tot-deur;
 • 8% vakantiegeld;
 • 25 verlofdagen en 3 roostervrije dagen;
 • PGB-pensioenregeling;
 • Niet 1 maar 4 keer per jaar een ‘kerstpakket’ met gratis producten en een personeelswinkel.

Zien we je snel?

Wij vinden jouw welzijn belangrijk, zijn succesvol en hebben de ambitie om verder groeien. Groei jij met ons mee?
We maken deel uit van de internationale Intersnack Group met vestigingen in heel de wereld. We produceren, verpakken en verkopen deze producten onder merknamen als Chio, POM-BÄR en bijvoorbeeld Tyrrells maar ook onder private labels voor retailers. Daarnaast leveren wij halffabricaten aan de voedingsmiddelenindustrie.

Groot genoeg om voorop te kunnen lopen, klein genoeg om nog steeds ondernemend, flexibel en persoonlijk te blijven. Dat is ook Intersnack, dat voel je. Op de drie Nederlandse locaties is de sfeer goed, iedereen kent iedereen en de lijnen zijn prettig kort Dat maakt dat we gericht kunnen inspelen op de wensen en behoeften van klanten en consumenten maar ook die van medewerkers. Zo zijn lange dienstverbanden en interessante carrièrepaden eerder regel dan uitzondering. Onze kantoorwerkplekken zijn modern. Dat laatste geldt ook voor onze productieomgevingen waar we volop investeren in innovatie, veiligheid, efficiëntie en ergonomie. Bij Intersnack zorgen we zo voor talloze geluks- of gezondheidsmomentjes bij consumenten in heel Nederland. En dat maakt ons dan weer gelukkig!

Zien we je snel?


Bel met Romee, haar nummer is 06-46499088, zij kan je alles vertellen over Intersnack, de baan en hoe het is om hier te werken. Wel het echte verhaal natuurlijk, zodat we samen met jou een goede inschatting kunnen maken of Intersnack jouw nieuwe werkplek is.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar