Skip to content

Hef- en reachtruck chauffeur

Lelystad€ 1.800 - € 2.400 per maand

Smakelijke kennismaking!

Jouw werkzaamheden als heftruck chauffeur

Neem jij graag het heft in handen? Wil jij verantwoordelijkheid voor de voortgang van de productielijn? In onze fabriek in Lelystad produceren wij chips, zoutjes, popcorn én als enige in Nederland kroepoek. Ons productieproces gaat 24 uur per dag door en om dit zo goed mogelijk te laten verlopen hebben wij jou 40 uur per week nodig! Jij bent namelijk verantwoordelijk voor het aan- en afvoeren van verpakkingsmaterialen en grondstoffen.


Onze ingrediënten
Wij nemen jou graag mee de hoogte in! Daarom krijg je wanneer je bij ons in dienst bent, na één jaar de mogelijkheid tot een vaste aanstelling. Wij hechten namelijk veel waarde aan een stabiel maar ook een gezellig team. Ons logistiek team bestaat uit 17 medewerkers, waarvan 3 teamleiders. In ons team is er sprake van diversiteit en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Wij staan voor elkaar klaar en helpen onze teamgenoten bij nood uit de brand. Een dienst overnemen of wisselen is daarom ook geen probleem. Verder is er ook ruimte en tijd voor een dolletje onderling. Naast de mogelijkheid tot een vaste aanstelling en het werken in een hecht stabiel team bieden wij jou:

  • Een bruto uursalaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring) van €15,34 tot €16,88 incl. 19,5% ploegentoeslag;
  • Een veilige én schone werkomgeving;
  • Niet één keer maar vier keer per jaar een kerstpakket;
  • Een pensioenregeling en collectiviteitskorting op verzekeringen;
  • Drie zakken chips mee naar huis op vrijdag.


Jouw ingrediënten

Het is belangrijk dat jij het beste uit je werkdag haalt met je team. Plezier op de werkvloer staat erg hoog in het vaandel. De sfeer is goed en dat willen we zo houden! Naast een plezierige collega ben jij ook een hardwerkende collega. Je kunt werken met geautomatiseerde systemen op basis van voorraadadministratie (ERP/WMS). Verder werken wij in 3-ploegen. De werktijden zijn:

Ochtenddienst: maandag t/m vrijdag - 06.00 uur – 14.00 uur

Middagdienst: maandag t/m vrijdag - 14.00 uur – 22.00 uur

Nachtdienst: zondag t/m donderdag - 22.00 uur – 06.00 uur

Zien we je snel?

Interesse?

Lijkt het jou leuk om in een divers team te werken waar continu verbeteren voorop staat? Dan is werken bij Intersnack in Lelystad iets voor jou! Je komt in een sociaal en kerngezond bedrijf aan het werk waar diversiteit centraal staat.

Maakt dit je nieuwsgierig? Wij maken graag kennis met je en kijken graag samen met jou of jij – net als onze collega’s – gelukkig gaat worden van werken bij Intersnack. Bel of WhatsApp Emma 06 – 16026746.of

Apply with Indeed onbeschikbaar