Skip to content

Coördinator Customer Supply Chain

Gelderland, Doetinchem

Smakelijke kennismaking!

Intersnack Nederland groeit! Haal jij jouw voldoening uit een veelzijdige functie waarin je van A tot Z het order-to-cash proces coördineert? Met jouw klantgerichte, commerciële en organisatorische vaardigheden versterk je ons Customer Serviceteam.

In deze functie komt alles samen. De meeste orders gaan automatisch door het systeem d.m.v. EDI, maar juist met de “afwijkende orders” ga je aan de slag. Je werkt nauw samen met praktisch alle afdelingen en met onze logistieke dienstverlener.

Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:

 • Het administratief snel en correct vastleggen van de afgesloten verkoopcontracten;
 • Het volgen van de afname van jouw klantenportfolio en de forecast hierop afstemmen;
 • Het opvolgen van de tht’s en sturen op zo min mogelijk derving;
 • Het opvolgen van eventuele manco’s en indien nodig het inzetten van naleveringen;
 • Het aansturen van de externe magazijnen;
 • Eventueel het regelen van transporten (afhankelijk van de klant);
 • Het correct verwerken van onregelmatigheden bij leveringen.

Het werk is zeer gevarieerd. Geen dag is hetzelfde. We hebben een gedreven organisatie met korte communicatielijnen. Deze functie vraagt om inzicht in de supply chain keten of in ieder geval de drive om je dit eigen te maken. Je moet je realiseren dat het allemaal met elkaar samenhangt en wat wijzigingen op 1 punt betekenen voor de rest van het proces.


Wie zijn wij?

Wij zijn Intersnack Nederland, een internationale speler met sterke merken. Wij zijn onderdeel van de Intersnack Group, een aanbieder van zoute snacks, chips, noten en aanverwante producten zoals pindakaas. In Nederland zijn we te vinden in de hoofdvestiging in Doetinchem en daarnaast in Lelystad en Hardinxveld-Giessendam. Innovatie, flexibiliteit, duurzaamheid en klantgerichtheid zijn onze sterke punten. Je hebt vast weleens iets van ons gegeten, we produceren van hartige snacks en knapperige popcorn tot voedzame noten en smeuïge pindakaas. We produceren, verpakken en verkopen deze producten onder merknamen als Chio, POM-BÄR en bijvoorbeeld Tyrrells, maar ook onder private labels voor retailers.

We zijn groot genoeg om voorop te kunnen lopen, klein genoeg om nog steeds ondernemend, flexibel en persoonlijk te blijven. Ook dat is Intersnack, dat voel je. De sfeer is goed, iedereen kent elkaar en de lijnen zijn prettig kort. Dat maakt dat we gericht kunnen blijven inspelen op de wensen en behoeften van klanten en consumenten maar ook van medewerkers. Zo zijn lange dienstverbanden en interessante carrièrepaden eerder regel dan uitzondering. Onze kantoor werkplekken zijn modern en prettig. Dat laatste geldt ook voor onze productieomgevingen waar we volop investeren in innovatie, veiligheid, efficiëntie en ergonomie. Bij Intersnack zorgen we zo voor talloze geluks- of gezondheidsmomentjes bij consumenten in heel Nederland.

En dat, dat maakt ons dan weer gelukkig!


Wat we bieden?

Een leuke, afwisselende en uitdagende functie bij een van Europa's grootste producenten van hartige snacks. De kans om te groeien in een omgeving die teamwork en samenwerking hoog in het vaandel heeft staan. Natuurlijk bieden we een marktconform salaris en secundaire voorwaarden, maar ook de kans om je te onderscheiden door je professionaliteit en prestaties, en vooruitgang te boeken in een uitdagende omgeving die elke medewerker ondersteunt om het beste uit zichzelf te halen.

Zien we je snel?

Wie ben jij?

 • Je bent een extraverte persoonlijkheid;
 • Je hebt een hands-on mentaliteit;
 • Je hebt enkele jaren werkervaring in een klantgerichte functie met organisatorische en administratieve taken;
 • Je hebt Hbo werk- en denkniveau;
 • Je bent communicatief vaardig, je durft te vragen;
 • Een echte teamspeler, maar je kunt ook goed zelfstandig jouw ding doen;
 • Je bent oplossingsgericht: als iets niet kan, wat kan dan wel?
 • Je laat je niet gek maken, je bent dus stressbestendig;
 • Je kijkt met een kritisch oog en kunt schakelen op eventuele optimalisaties.

Ben jij een extraverte, gezellige en hands-on spin-in-het-web, dan kijken we erg uit naar een gesprek met jou! Deze functie willen we graag fulltime ingevuld hebben. Standplaats is overigens Doetinchem.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar