Skip to content

Continuous Improvement Manager

Doetinchem€ 3.700 - € 6.100 per maand

Smakelijke kennismaking!


Het kan altijd beter! En jij weet hoe. Zin om met jouw verbeterdrive onze organisatie te versterken? Op onze Intersnack vestiging in Doetinchem is een vacature ontstaan voor de functie van Continuous Improvement manager. Jouw voorganger heeft waardevolle verbeteringen gerealiseerd en nu zoeken wij iemand om – met ons- de volgende stappen te zetten. Een factory of the future is onze visie. Een productielocatie met 100% betrokkenheid van de medewerkers en nul verliezen. Een werkwijze waarbij iedereen verantwoordelijkheid heeft en neemt voor zijn of haar deel van het proces en alle radartjes perfect in elkaar grijpen. Sinds 2017 werken we gefaseerd richting onze toekomstvisie en is IWS (Intergrated -Intersnack- Work System) onze werkmethode. IWS is het continu verbeterprogramma binnen de gehele Intersnack Group en is vergelijkbaar met programma’s als WCOM en WCM.


Jouw rol

Op de locatie in Doetinchem branden we noten en produceren we pindakaas voor de verschillende huismerken van vrijwel alle supermarkten. Een dynamisch proces waarbij veiligheid, kwaliteit, productiviteit en technische beschikbaarheid van de productielijnen centraal staat. We werken volgens een vaste structuur. Deze verbeterstructuur is gericht op eigenaarschap en dienend leiderschap.

In jouw rol begeleid je onze vestiging bij het ontwikkelen en implementeren van de IWS methodiek. De interne benaming van jouw functie is IWS site Manager en je rapporteert aan de Plant Manager. Als je even wil sparren dan kan dit met je collega IWS site managers en de IWS Manager Nederland op onze locaties in Hardinxveld-Giessendam en Lelystad, maar ook zeker met de IWS managers in de meer dan 30 andere Europese fabrieken. Het betreft een fulltime functie.


Jouw belangrijkste taken:

 • Het ontwikkelen en uitdragen van de Continuous Improvement (IWS) filosofie naar de gehele organisatie en medewerkers;
 • Begeleiden en coachen van onze productieteams, operators en pilaar teams in het veranderproces en uitdragen van onze IWS methodiek;
 • Bewustzijn creëren rondom eigenaarschap;
 • Aanleren van het geven van feedback aan elkaar;
 • Focus en structuur aanbrengen en vasthouden in een drukke en dynamische omgeving;
 • Het (door)ontwikkelen van de benodigde IWS tools/rapportages, registraties, borden en visualisaties;
 • Uitleggen van IWS tools, zowel on the job als met trainingen.


Waarom pas jij bij Intersnack?

Je wil graag bijdragen aan een optimale werkomgeving. Samen met de andere leden van het managementteam ben je de drijvende kracht voor de implementatie van IWS op de locatie in Doetinchem. Dit betekent dat je beschikt over de kwaliteit om op pragmatische wijze focus en richting te geven en te houden, je laat je niet afleiden door de dagelijkse operatie. Je kan concrete voorbeelden geven van jouw resultaten op het gebied van verbeterprojecten. Je bent een voorbeeld als het gaat om eigenaarschap en zo stimuleer je ook jouw collega’s om iedere dag het beste uit zichzelf te halen. Je hebt ervaring met SMED, OEE en autonoom onderhoud. Je tactische en strategische vaardigheden zijn goed, je bent vasthoudend en in staat om op verschillende niveaus de organisatie te overtuigen.


Verder beschik je over:

 • Afgeronde HBO- of WO-opleiding;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een continue-verbeter cultuur;
 • Ervaring binnen een FMCG omgeven is een pré;
 • Je beheerst de Nederlandse - en Engelse taal vloeiend in woord en geschrift.


We vragen veel maar bieden je nog meer!

Intersnack is een stabiel en gezond bedrijf en bij ons krijg je alle ruimte om je ambitie waar te maken. Je werkt in een omgeving met de nieuwste productietechnologieën en om je kennis up to date te houden investeren we in opleidingen en ontwikkeling van onze medewerkers. We belonen je goed. Een salaris tussen €3.700 - €6.100 bruto per maand, de inpassing in de schaal vindt plaats op basis van je kennis en ervaring. Daarnaast biedt Intersnack je uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan:
- 25 verlofdagen, 3 roostervrije dagen en (vanaf 45 jaar) 1 tot 5 dagen extra;
- Voorwaardelijke winstdeling;
- Een pensioenregeling met twee derde werkgeversbijdrage.


Wij vinden jouw welzijn belangrijk, zijn succesvol en hebben de ambitie om verder groeien. Groei jij met ons mee?
We maken deel uit van de internationale Intersnack Group met vestigingen in heel Europa.

Groot genoeg om voorop te kunnen lopen, klein genoeg om nog steeds ondernemend, flexibel en persoonlijk te blijven. Dat is ook Intersnack. Op de drie Nederlandse locaties is de sfeer goed, iedereen kent iedereen en de lijnen zijn prettig kort Dat maakt dat we gericht kunnen inspelen op de wensen en behoeften van klanten en consumenten maar ook die van medewerkers. Zo zijn lange dienstverbanden en interessante carrièrepaden eerder regel dan uitzondering. Onze kantoorwerkplekken zijn modern. Dat laatste geldt ook voor onze productieomgevingen waar we volop investeren in innovatie, veiligheid, efficiëntie en ergonomie. Bij Intersnack zorgen we zo voor talloze geluks- of gezondheidsmomentjes bij consumenten in heel Nederland. En dat maakt ons dan weer gelukkig!


Zien we je snel?

Bel met Sterre, haar nummer is 06 - 49 81 37 72, zij kan je alles vertellen over Intersnack, de baan en hoe het is om hier te werken. Samen kunnen we een goede inschatting maken of Intersnack jouw nieuwe werkplek is.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar