Skip to content

Brandmanager

Gelderland, Doetinchem

Smakelijke kennismaking!

Intersnack heeft de ambitie om de positie van de nummer twee merkenspeler in Nederland en België verder te verstevigen. Met onze merken Chio, POM-BÄR en Tyrrells bedienen we de behoefte van consumenten in de chips en noten categorie. Chio is het mainstream merk gericht op jongvolwassenen, POM-BÄR het merk voor gezinnen met kinderen en Tyrrells is het premium merk voor de betere borrelplank.


Team Brands

Om onze ambitie te realiseren werken we met een zeer gedreven team van professionals in consumer marketing, customer & shopper marketing, sales en supply chain. Het team wordt aangestuurd door de Commercieel Directeur en bestaat uit 14 personen. 


Brand Manager

Ter uitbreiding is er een functie ontstaan van Brand Manager in het consumer marketingteam dat bestaat uit vier personen. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het versterken van de marktpositie van één van de merken, met als doel het vergroten van het marktaandeel in afzet en omzet. Hierbij heb jij de lead in de doorvertaling van strategie naar executie en daarmee de invulling van de marketingmix. In de driehoek van Brand marketing, Shopper & customer marketing en Sales ben jij de stuwende kracht van het succes van jouw merk. Binnen het brand marketingteam werk je samen met de andere brandmanagers en rapporteer je aan de senior brand manager.


Verantwoordelijkheden

  • Het significant vergroten van de positie van het merk in Nederland en België
  • Verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling en uitvoering van de marketingactiviteiten
  • Ontwikkeling en doorvertaling van nieuwe producten naar de markt
  • Verzamelen, rapporteren, analyseren en interpreteren van marktdata en consumenten inzichten


Wie ben jij?

  • Je hebt enkele jaren ervaring in FMCG-marketing
  • Je bent HBO of WO opgeleid in een relevant studie richting
  • Je hebt de drive om het verschil te maken met relatief jonge merken in een competitieve markt
  • Ondernemen zit je in het bloed
  • Je leert snel 


Wie zijn wij?

Wij zijn Intersnack Nederland, een internationale speler met sterke merken. Wij zijn onderdeel van de Intersnack Group, een aanbieder van zoute snacks, chips, noten en aanverwante producten zoals pindakaas.

In Nederland zijn we te vinden in de hoofdvestiging in Doetinchem en daarnaast in Lelystad en Hardinxveld-Giessendam. Innovatie, flexibiliteit, duurzaamheid en klantgerichtheid zijn onze sterke punten. Je hebt vast weleens iets van ons gegeten, we produceren van hartige snacks en knapperige popcorn tot voedzame noten en smeuïge pindakaas. We produceren, verpakken en verkopen deze producten onder merknamen als Chio, POM-BÄR en bijvoorbeeld Tyrrells, maar ook onder private labels voor retailers.


We zijn groot genoeg om voorop te kunnen lopen, klein genoeg om nog steeds ondernemend, flexibel en persoonlijk te blijven. Ook dat is Intersnack, dat voel je. De sfeer is goed, iedereen kent elkaar en de lijnen zijn prettig kort. Dat maakt dat we gericht kunnen blijven inspelen op de wensen en behoeften van klanten en consumenten maar ook van medewerkers. Zo zijn lange dienstverbanden en interessante carrièrepaden eerder regel dan uitzondering. Onze kantoor werkplekken zijn modern en prettig. Dat laatste geldt ook voor onze productieomgevingen waar we volop investeren in innovatie, veiligheid, efficiëntie en ergonomie. Bij Intersnack zorgen we zo voor talloze geluks- of gezondheidsmomentjes bij consumenten in heel Nederland.

En dat, dat maakt ons dan weer gelukkig!


Wat we bieden:

Een leuke, afwisselende en uitdagende functie bij een van Europa's grootste producenten van hartige snacks. De kans om te groeien in een omgeving die teamwork en samenwerking hoog in het vaandel heeft staan. Natuurlijk bieden we een marktconform salaris en secundaire voorwaarden, maar ook de kans om je te onderscheiden door je professionaliteit en prestaties, en vooruitgang te boeken in een uitdagende omgeving die elke medewerker ondersteunt om het beste uit zichzelf te halen. Het is mogelijk enkele dagen vanuit huis te werken.

Zien we je snel?

Kom bij Intersnack, waar samenwerking en ondernemerschap duurzaam succes creëren.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar