Overslaan naar content

Brand Manager POM-BÄR

 • Doetinchem

Smakelijke kennismaking!

Heb jij passie voor het bouwen van merken? En wil je die combineren met een baan bij de lekkerste werkgever? Wij zijn ter uitbreiding voor het merk POM-BÄR op zoek naar een Brand Manager.


Wie zijn wij?

Intersnack is uitgegroeid tot een Europese toonaangevende producent van hartige snacks. Succesvol en groeiend, onze omzet bedroeg in 2022 ruim €4 miljard. In Nederland produceren wij chips, pindakaas en noten(mixen). Je kent ons van de merken Chio, POM-BÄR en Tyrrells, maar waarschijnlijk ook van onze private label producten. Vrijwel zeker heb je iets van ons in huis!

We maken deel uit van de Intersnack Group met vestigingen in heel Europa. In Nederland hebben we fabrieken in Doetinchem, Lelystad en Hardinxveld- Giessendam. In totaal werken er in Nederland ruim 500 collega’s. Intersnack is een privately owned company. Daardoor kunnen we in het nu, snel beslissingen nemen, maar ons ook richten op de lange termijn. De drijvende kracht achter onze omzetgroei is onze ondernemende cultuur die wij als bedrijf zo koesteren: een fijne sfeer, bijzonder korte lijnen, weinig politiek, veel ruimte voor initiatief en oog voor milieu en duurzaamheid, dat kenmerkt Intersnack.


Jouw uitdaging als Brand Manager POM-BÄR

We hebben veel ambitie. Zo ook met ons eigen merk POM-BÄR. We zijn afgelopen jaren enorm gegroeid met het merk en ons doel is om nog veel meer te groeien. Om deze groei in goede banen te leiden zijn wij op zoek naar een Brand Manager POM-BÄR. Het merk POM-BÄR geniet een hoge bekendheid onder gezinnen en kenmerkt zich onder andere door de chips in vrolijke, onderscheidende beertjes vorm. Daarmee is POM-BÄR een van de bekendste family brands in de categorie.


Als Brand Manager POM-BÄR ben je verantwoordelijk voor het opzetten van de marketingstrategieën om de merkdoelstellingen van het merk te bereiken. Je zult nauw samenwerken met de Marketing Manager en diverse belanghebbenden om de bekendheid van POM-BÄR te vergroten en de marktpositie te versterken. Enkele van de belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

 • Het analyseren van markttrends, consumentengedrag en concurrentie om groeikansen te identificeren;
 • Het vormgeven van het Brand en Sales plan voor POM-BÄR in samenwerking met Trade Marketing en Sales;
 • De lead nemen bij het ontwikkelen van (strategische) innovatietrajecten;
 • De lead nemen bij het ontwikkelen en uitvoeren van marketingcampagnes om de merkpositie te versterken;
 • Samenwerken met externe agentschappen en interne teams om creatieve materialen te ontwikkelen;
 • Beheren van sociale media-accounts en betrokkenheid bij onlinegemeenschappen om de merkbekendheid te vergroten;
 • Monitoren van de prestaties van marketingcampagnes en het analyseren van KPI's om aanbevelingen te doen voor verbeteringen.

Je werkt in een team met vier Brand Managers en een Marketing Manager. Je rapporteert aan de Marketing Manager. Het betreft een functie voor 32-40 uur per week. Thuiswerken is mogelijk, maar we werken liever samen met je op kantoor.

Wij zijn ondernemend maar ook bewust, hoe vul jij ons aan?

Naast dat jij beschikt over een hbo-/wo -diploma in de richting van Marketing, Bedrijfskunde of een gerelateerd vakgebied, heb je een aantal jaar werkervaring opgedaan als Brand Manager. Je hebt affiniteit met de foodbranche en neemt daarnaast een analytische en innovatieve blik met je mee. Je beschikt over creatief denkvermogen en hebt een talent voor projectmanagement. Tot slot heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

We vragen veel maar bieden je nog meer!
Je vertrekpunt is solide: er is een sterke basis en een fijne werkomgeving met collega’s die er samen met jou écht wat van willen maken. Een ondernemende no-nonsense werksfeer. Onze vestigingen en werkplekken zijn modern en faciliteren optimaal prettig werken. Thuiswerken en flexibele aanvangstijden zijn in goede afstemming mogelijk. We belonen de functie van Brand Manager POM-BÄR met een uitstekend salaris en goede aanvullende arbeidsvoorwaarden waaronder:

 • 25 verlofdagen en 3 roostervrije dagen;
 • Voorwaardelijke winstdeling;
 • De mogelijkheid tot thuiswerken;
 • Een pensioenregeling met twee derde werkgeversbijdrage;
 • Goede studiefaciliteiten;
 • De mogelijkheid om je kennis te verbreden (bijvoorbeeld d.m.v. cursussen);
 • 4 keer per jaar een personeelspakket met onze nieuwste producten.

Zien we je snel?

Wil je reageren of meer informatie? Bel of app Emma op 06-16 02 67 46. Zij kan je alles vertellen over Intersnack, de baan en hoe het is om hier te werken. Samen kunnen we een goede inschatting maken of Intersnack jouw nieuwe werkplek is.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar